phone icon Dag en nacht 0485 - 52 11 11 Bekijk onze vestigingen
Aandacht en tijd
phone icon
Direct antwoord op je vragen?
Dag en nacht 0485 - 52 11 11
phone icon
Buitenplaats Zevenhutten
Bezoek website Zevenhutten

Onvergetelijk afscheid

Onzichtbaar zijn is misschien wel de beste eigenschap van een uitvaartbegeleider. Als alles tot in de puntjes klopt, herinner je je na afloop in de eerste plaats niet wíé de uitvaart achter de schermen verzorgde, wél hoe mooi het was.

Keuzevrijheid in uitvaartdienst

Bij het verzorgen van een afscheids- of uitvaartdienst is ons vertrekpunt dat we nabestaanden alle keuzevrijheid bieden en tot het uiterste gaan om persoonlijke wensen te vertalen naar een onvergetelijk afscheid. Daarbij kunnen we je de complete organisatie uit handen nemen, maar begeleiden of ondersteunen we je net zo makkelijk als je bepaalde zaken liever zelf verzorgt.

Tijd voor een goed afscheid

Natuurlijk nemen we alle tijd voor je en krijg je alle ruimte voor een goed afscheid. Je mag elke dag op bezoek komen zonder dat elk bezoek extra in rekening wordt gebracht. En ook bij de afscheidsdienst zelf geven we je de ruimte die je nodig hebt. In tegenstelling tot vele anderen rekenen we geen maximum aula-tijd, geen maximum cateringtijd en geen boetes.

In Memoriam concert

Betrokkenheid en aandacht mag u van ons ook verwachten na de uitvaart. Daarom organiseren wij al heel wat jaren het In memoriam concert. Speciaal voor nabestaanden waarvoor wij de uitvaart hebben geregeld. In november stellen de zusters van Julie Postel hiervoor de kapel van Sint Anna ter beschikking. Een stemmige, sfeervolle middag met live muziek waar we samen stil staan bij onze dierbare overledenen en hun leven gedenken. Het bezoek van het in memoriam concert verloopt via aanmelding.

Het mooie bewaren.

En delen wat telt en wat blijft.

Onvergetelijk.