phone icon Dag en nacht 0485 - 52 11 11 Bekijk onze vestigingen
Aandacht en tijd
phone icon
Direct antwoord op je vragen?
Dag en nacht 0485 - 52 11 11
phone icon
Buitenplaats Zevenhutten
Bezoek website Zevenhutten

Onvergetelijk afscheid

Onzichtbaar zijn is misschien wel de beste eigenschap van een uitvaartbegeleider. Als alles tot in de puntjes klopt, herinner je je na afloop in de eerste plaats niet wíé de uitvaart verzorgde, maar wél hoe mooi het was.

Alle tijd voor jou

Het is bijna vanzelfsprekend; een goed afscheid heeft geen tijdslimiet. Helaas zien we niet altijd in de praktijk dat dat zo is. Tijd en aandacht staan hoog in het vaandel bij Schrijen. We nemen alle tijd voor je en je krijgt alle ruimte voor een goed afscheid. Je mag elke dag op bezoek komen zonder dat elk bezoek extra in rekening wordt gebracht. En ook bij de afscheidsdienst zelf geven we je de ruimte die je nodig hebt. Hiervoor rekenen we geen maximum aula-tijd, geen maximum cateringtijd en geen boetes voor tijdsoverschrijding.

Alle keuzevrijheid voor jou

Bij het verzorgen van een afscheid is het voor ons het belangrijkste dat we nabestaanden alle keuzevrijheid bieden. Wij doen er alles aan om te luisteren naar jouw persoonlijke wensen en daarmee samen een onvergetelijk afscheid te regelen.  Alle ideeën zijn welkom, dus twijfel niet om het met ons te overleggen. We begeleiden je stap voor stap en houden nauw contact tijdens deze periode. Wil je liever meer zelf verzorgen? Ook dat kan. Onze uitvaartleiders zijn er voor je wanneer jij dat nodig hebt.

Alle ruimte voor jou

Wij willen iedereen een zo persoonlijk mogelijk afscheid geven. Wij vinden dat je afscheid moeten kunnen nemen in de plaats waar je hebt geleefd,  daarom hebben we uitvaartcentra in Boxmeer, Gennep en Cuijk. Ieder gebouw met haar eigen stijl, maar allemaal met een warme en huiselijke sfeer. Ieder gebouw is naar jouw smaak in te delen, zo bieden we jou alle ruimte die je nodig hebt. Daarnaast hebben we twee locaties waar je 24 uur per dag naartoe kunt gaan: Binnenplaats Hanshof in Cuijk en het afscheidshuis in Boxmeer. Hiervan krijg je de sleutel, zodat je zo vaak als je wil en wanneer je dat wil bij je dierbare kunt zijn.

Bekijk hier onze locaties

In Memoriam concert

Betrokkenheid en aandacht, ook na een uitvaart. Daarom organiseren wij al heel wat jaren het ‘In memoriam concert’. Speciaal voor nabestaanden waarvoor wij de uitvaart hebben geregeld. Ieder jaar in november vindt het concert plaats bij de zusters van Julie Postel in de kapel van Sint Anna. Sinds 2020 organiseren we een tweede concert op onze eigen locatie, Buitenplaats Zevenhutten. Een stemmige, sfeervolle middag met live muziek waar we samen stil staan bij onze dierbare overledenen. Waar we hun leven gedenken en terugkijken op de mooie herinneringen. Er is ruimte voor emotie; geluk of verdriet.

Het bezoek van het in memoriam concert verloopt via aanmelding.

In Memoriam concert

Ons Team

Betrokkenheid, aandacht, tijd, keuzevrijheid en ruimte zijn kwaliteiten die voor ons het belangrijkste zijn. Dat kunnen we alleen realiseren door de juiste inzet van de juiste mensen. Wij zijn trots op ons team dat iedere dag zorgt voor een afscheid dat tot in de puntjes klopt.

Bekijk hier ons team

Het mooie bewaren.

En delen wat telt en wat blijft.

Onvergetelijk.