phone icon Dag en nacht 0485 - 52 11 11 Bekijk onze vestigingen
Afscheid en herinnering
phone icon
Direct antwoord op je vragen?
Dag en nacht 0485 - 52 11 11
phone icon
Buitenplaats Zevenhutten
Bezoek website Zevenhutten

Afscheid en herinnering

De uitvaartwereld verandert. Waar de afscheidsmis in de kerk voorafgaand aan een begrafenis vroeger standaard was, zien we door de jaren heen dat afscheid en uitvaart steeds persoonlijker worden. Ieder heeft daar zijn of haar eigen gedachten over en geeft daar zijn eigen invulling aan.

Persoonlijke afscheids- of uitvaartdienst

Een afscheidsdienst in het lokale cafĂ©, gevolgd door een crematie waar alleen de naasten aanwezig zijn. Of juist geen ‘dienst’ maar een informeel samenzijn met mensen die de overledene hebben gekend, om onder het genot van ‘de appeltaart die oma altijd bakte’ herinneringen op te halen. Misschien een groter eerbetoon in een publieke ruimte, om iedereen de kans te geven afscheid te nemen. Wat je ook wenst of vraagt, we regelen het desgewenst van A tot Z en maken elk afscheid onvergetelijk.

Lees meer over de afscheidsdienst

Meer dan een uitvaartonderneming

Een afscheid is geen op zich staand moment. Mensen hebben ook (jaren) erna behoefte aan de herinnering van een dierbare. Als uitvaartonderneming regelt Schrijen niet enkel het afscheid, maar dragen we bij aan blijvende herinneringen die mensen verbindt. Daarom bieden we nabestaanden ook alle ruimte voor herinnering op Buitenplaats Zevenhutten.

Het leven vieren.

En stilstaan bij de herinnering.

Onvergetelijk.