phone icon Dag en nacht 0485 - 52 11 11 Bekijk onze vestigingen
Crematorium
phone icon
Direct antwoord op je vragen?
Dag en nacht 0485 - 52 11 11
phone icon
Buitenplaats Zevenhutten
Bezoek website Zevenhutten

Crematorium Zevenhutten

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. De massaliteit en onpersoonlijkheid van de meeste crematoria doen daar vaak weinig recht aan. Kleinschalig crematorium Buitenplaats Zevenhutten doet het anders. We bieden een omgeving waar ruimte is voor persoonlijke aandacht en respect, waar tijdsdruk geen rol speelt. Het gebruik van de Buitenplaats is alleen mogelijk wanneer Schrijen afscheid en herinnering de gehele uitvaart verzorgt. Het crematorium van Buitenplaats Zevenhutten is voor alle inwoners van de regio toegankelijk; ongeacht of en waar je verzekerd bent.

Naar eigen wens inrichten

“Het voelt alsof het gebouw van ons is, en wij het voor het zeggen hebben”. Dat is precies wat we bij kleinschalig crematorium De Hoenderberg voor ogen hebben. Mooi dat mensen dat ook werkelijk zo ervaren. We willen dat je hier meer dan welkom bent en je vrij voelt om het afscheid precies zo in te richten als dat bij jullie past.

 

De ruimtes binnen Buitenplaats Zevenhutten zijn naar eigen wens flexibel in te richten. Ook bepaal je zelf wanneer je welke ruimte gebruikt. Een intiemere setting voor een afscheidsdienst? Dan is de ontmoetingsruimte eenvoudig kleiner te maken. Met alle aanwezigen rondom de dierbare plaatsnemen? Dan passen we de inrichting aan. En komen er onverwacht meer mensen dan je dacht? Ook dat is geen enkel probleem. Na en/of voor de dienst staat bovendien een sfeervolle familiekamer tot je beschikking, zodat je je samen met familie kunt terugtrekken. Ook de kist kan voor of na de dienst mee naar die ruimte.

Letterlijk alle tijd

Aangezien we per uitvaart een compleet dagdeel reserveren, heb je ook alle flexibiliteit als het gaat om tijd. Zo kun je ervoor kiezen om eerst met de familie samen te zijn en de kist zelf naar de afscheidsruimte te brengen. Ook kun je je tussen de afscheidsdienst en de crematie even terugtrekken en samen nog een laatste moment met de dierbare doorbrengen. Misschien wil je in alle rust even bijkomen, voordat je je onder de mensen begeeft die er voor de koffietafel zijn? Of wil je aan het einde van het afscheid nog even met de familie napraten met een borrel? Het kan allemaal. We organiseren maar twee diensten per dag. Je betaalt niet per half uur of uur. En je krijgt ook geen extra kosten zoals bij andere crematoria als je dienst wat uitloopt.

Persoonlijk en écht betrokken

Al onze medewerkers staan op basis van wederzijds vertrouwen en respect voor je klaar om de afscheidsdienst achter de schermen tot in het kleinste detail te verzorgen. Ze zijn oprecht betrokken en doen er alles aan om je wensen voor het afscheid waar te maken. Graag geven ze vóór het werkelijke afscheid een rondleiding, om samen te bekijken hoe de dag wordt ingericht. Dat is ook voor de dag van het afscheid zelf wel zo prettig. Het vreemde is er dan af, zodat je weet waar je terecht komt.

Catering - met liefde vers bereid

Natuurlijk draagt ook catering bij aan de persoonlijke invulling van een afscheid. Een traditionele koffietafel met soep, belegde broodjes, overheerlijke sandwiches en koffie of thee? Liever een luxe, ambachtelijke lunch of een zoete proeverij? Of toch een buffet of een borrel onder het genot van smaakvolle, luxe hapjes? We verzorgen de catering met alle liefde en aandacht. En staan je cateringwensen er niet bij? In overleg is bijna alles mogelijk! Alles wordt vers bereid in de eigen keuken.

 

Het bijzondere herinneren.

En herinneringen bijzonder maken.

Onvergetelijk.