phone icon Dag en nacht 0485 - 52 11 11 Bekijk onze vestigingen
Crematorium
phone icon
Direct antwoord op je vragen?
Dag en nacht 0485 - 52 11 11
phone icon
Buitenplaats Zevenhutten
Bezoek website Zevenhutten

Crematorium Zevenhutten

De meeste crematoria komen vaak massaal en onpersoonlijk over. Waar in andere crematoria 10 crematies op een dag heel normaal is, vinden wij dat ons werk geen lopendebandwerk moet worden. Op ons kleinschalig crematorium in Buitenplaats Zevenhutten doen we het anders. We bieden een omgeving waar ruimte is voor persoonlijke aandacht en respect, waar tijdsdruk geen rol speelt. Met een maximum van 2 diensten op een dag, kunnen we jou alle rust en alle ruimte bieden. Het crematorium van Buitenplaats Zevenhutten is voor alle inwoners van de regio toegankelijk; ongeacht of en waar je verzekerd bent.*

*Het gebruik van de Buitenplaats is alleen mogelijk wanneer Schrijen afscheid en herinnering de gehele uitvaart verzorgt.

Naar eigen wens inrichten

“Het voelt alsof het gebouw van ons is, en wij het voor het zeggen hebben”. Dat is precies wat we bij kleinschalig crematorium De Hoenderberg voor ogen hebben. We willen dat je hier welkom bent en je vrij voelt om het afscheid precies zo in te richten als jij vindt dat past.

 

De ruimtes binnen Buitenplaats Zevenhutten zijn naar eigen wens flexibel in te richten. Ook bepaal je zelf wanneer je welke ruimte gebruikt. Een intiemere setting voor een afscheidsdienst? Dan is de ontmoetingsruimte makkelijk kleiner te maken. Met iedereen rondom je dierbare zitten? Dan passen we de indeling van de stoelen aan. En komen er onverwacht meer mensen dan je dacht? Ook dat is geen enkel probleem. Na en/of voor de dienst is er een warme, huiselijke familiekamer beschikbaar, zodat je je samen met familie kunt terugtrekken. Ook de kist kan voor of na de dienst mee naar de familiekamer. Je kunt bijvoorbeeld ook een informeel samenzijn houden in de familiekamer met een klein gezelschap. Alles is mogelijk en alles is passend te maken voor jou.

Alle tijd

Aangezien we per uitvaart een compleet dagdeel reserveren, heb je ook alle flexibiliteit als het gaat om tijd. Zo kun je ervoor kiezen om eerst met de familie samen te zijn en de kist zelf naar de afscheidsruimte te brengen. Ook kun je je tussen de afscheidsdienst en de crematie even terugtrekken en samen nog een laatste moment met de dierbare doorbrengen. Misschien wil je in alle rust even bijkomen, voordat je je onder de mensen begeeft die er voor de koffietafel zijn? Of wil je aan het einde van het afscheid nog even met de familie napraten met een borrel? Het kan allemaal. Je betaalt niet per half uur of uur. We rekenen ook geen extra kosten als je dienst wat uitloopt.

Betrokkenheid en aandacht voor jou

Al onze medewerkers staan voor je klaar om het afscheid tot in het kleinste detail te verzorgen. Ze zijn oprecht betrokken en doen er alles aan om jouw wensen voor het afscheid waar te maken. We geven je graag een rondleiding door het gebouw, om samen te bekijken hoe de dag wordt ingericht. Vanuit een brochure of website krijg je nooit hetzelfde gevoel als wanneer je daadwerkelijk in het gebouw staat. Dan zie je wat de mogelijkheden zijn, dat is voor de dag van het afscheid wel zo prettig. Het vreemde is er dan af, zodat je weet waar je terecht komt en hoe alles eruit gaat zien.

Catering uit eigen keuken

Een catering kan een afscheid nóg persoonlijker maken. Een traditionele koffietafel met soep, belegde broodjes, overheerlijke sandwiches en koffie of thee? Of liever een luxe, ambachtelijke lunch of een zoete proeverij? Of toch een buffet of een borrel onder het genot van smaakvolle, luxe hapjes? We verzorgen de catering met alle liefde en aandacht. En staan je cateringwensen er niet bij? In overleg is bijna alles mogelijk! Alles wordt vers bereid voor jou in onze eigen keuken.

 

Cateringsmogelijkheden

Het bijzondere herinneren.

En herinneringen bijzonder maken.

Onvergetelijk.