phone icon Dag en nacht 0485 - 52 11 11 Bekijk onze vestigingen
De afscheidsdienst
phone icon
Direct antwoord op je vragen?
Dag en nacht 0485 - 52 11 11
phone icon
Buitenplaats Zevenhutten
Bezoek website Zevenhutten

Van A tot Z geregeld

Onzichtbaar zijn is misschien wel de beste eigenschap van een uitvaartbegeleider. Als alles tot in de puntjes klopt, herinner je je na afloop in de eerste plaats niet wíé de uitvaart achter de schermen verzorgde, wél hoe mooi het was.

Keuzevrijheid in uitvaartdienst

Bij het verzorgen van een afscheids- of uitvaartdienst is ons vertrekpunt dat we nabestaanden alle keuzevrijheid bieden en tot het uiterste gaan om persoonlijke wensen te vertalen naar een onvergetelijk afscheid. Daarbij kunnen we je de complete organisatie van A tot Z uit handen nemen, maar begeleiden of ondersteunen we je net zo makkelijk als je bepaalde zaken liever zelf verzorgt.

Kosten van een uitvaart

Wanneer je besluit de afscheidsdienst en uitvaart via Schrijen te regelen, nemen we al je vragen en wensen – ook als het gaat om het budget – aan de hand van een overzichtelijk stappenplan met je door. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je niks vergeten. Vervolgens maken we een gespecificeerd kostenoverzicht, zodat je exact weet wat je waarvoor betaalt. Geen verrassingen achteraf.

Afscheidsdiensten op voor u een bijzondere plek

Overigens hoeft de afscheidsdienst niet per se in onze uitvaartcentra plaats te vinden. Afscheid nemen in het lokale café, buiten of op een andere bijzondere plek behoort ook tot de mogelijkheden. Ook dan zorgen wij indien gewenst voor aankleding, geluid, beeld en catering.

Tijd voor een goed afscheid

Natuurlijk nemen we alle tijd voor je en krijg je alle ruimte voor een goed afscheid. Je mag elke dag op bezoek komen zonder dat elk bezoek extra in rekening wordt gebracht. En ook bij de afscheidsdienst zelf geven we je de ruimte die je nodig hebt. In tegenstelling tot vele anderen rekenen we geen maximum aulatijd, geen maximum cateringtijd en geen boetes.

Het mooie bewaren.

En delen wat telt en wat blijft.

Onvergetelijk.