phone icon Dag en nacht 0485 - 52 11 11 Bekijk onze vestigingen
De laatste zorg delen
phone icon
Direct antwoord op je vragen?
Dag en nacht 0485 - 52 11 11
phone icon
Buitenplaats Zevenhutten
Bezoek website Zevenhutten

De laatste zorg delen

Op 25 maart 2019 organiseerde Buitenplaats Zevenhutten met – en speciaal voor – zorgin- stellingen in het Land van Cuijk en Maasduinen een ‘Dag voor de verzorgenden’. Want, als je dag in dag uit klaarstaat voor anderen, verdien je zelf ook af en toe wat extra aandacht! Henk Ermers legt hart en ziel in zijn werk als coördinator informele zorg bij Zorgcentra Pantein. Hij was er op 25 maart samenmet zijn collega Gerie Croonen bij.

Henk:“Steeds vaker spreken onze zorg- medewerkers hun behoefte uit voor meer aandacht rondom het verzorgen van overleden mensen.Tijdens de workshop ‘Samen zorg hebben over de laatste zorg’ werd hier goed op ingespeeld.”

Gerie:“Diverse casussen leverden praktische tips en waardevolle inzichten op die ik als verpleegkundige meeneem in mijn werk.
De workshop heeft mijn nieuwsgierigheid gewekt naar nog meer verdieping in het onderwerp.

”Henk:”Het was leuk om als verzorgende in het zonnetje te worden gezet. Daarnaast heeft Buitenplaats Zevenhutten een diepe indruk op mij nagelaten.”

Wilt u ook met uw team een dag van de zorg, neem contact met ons op: 0485-521111

Een goede laatste verzorging draagt bij aan een waardig afscheid en kan belangrijk zijn voor het rouwproces van nabestaanden.

Onvergetelijk.