phone icon Dag en nacht 0485 - 52 11 11 Bekijk onze vestigingen
Een overlijden
phone icon
Direct antwoord op je vragen?
Dag en nacht 0485 - 52 11 11
phone icon
Buitenplaats Zevenhutten
Bezoek website Zevenhutten

Wat te doen bij overlijden?

Als iemand overlijdt, dien je eerst een (huis)arts te bellen, die het overlijden vaststelt. De arts vult ook de papieren in die nodig zijn voor de aangifte van overlijden. Nadat de arts is geweest kun je contact met ons opnemen.

 

Wij zijn dag en nacht bereikbaar op: 0485 – 52 11 11

Vertrouwd

Schrijen, afscheid en herinnering is al meer dan 70 jaar een begrip in de regio. Wanneer je kiest voor ons, kies je dus voor jarenlange ervaring. Maar dat niet alleen; we hebben alle facetten van onze dienstverlening in eigen beheer. Dat is een hele bewuste keuze. Hierdoor kunnen we zelf mensen alles bieden wat er nodig is voor een onvergetelijk afscheid en hierdoor kunnen we een hoge mate van kwaliteit waarmaken. Wij zorgen ervoor dat nabestaanden alle vrijheid hebben. Omdat we zelf over heel veel faciliteiten beschikken, zijn we niet afhankelijk van derden. De afgelopen 70 jaar zijn wij niet stil blijven staan. We zijn ons steeds blijven ontwikkelen, waardoor we constant aan kunnen sluiten bij de veranderende wensen met betrekking tot afscheid nemen. Al onze medewerkers zijn opgeleid in hun vakgebied: echte experts dus. De regionale betrokkenheid van Schrijen vind je ook terug bij onze medewerkers. Zij komen allemaal uit de regio en spreken dus letterlijk en figuurlijk dezelfde taal als jij. Doordat veel van onze medewerkers multifunctioneel inzetbaar zijn, zie je gedurende de dagen naar de uitvaart toe en tijdens de uitvaart vaak dezelfde mensen. Dat geeft vertrouwen en schept een band. Dat onderscheidt ons van andere uitvaartondernemers. Wij zijn toegankelijk, bescheiden, service gericht, punctueel en hebben oog voor detail. Wat je wensen ook zijn, wij staan overal voor open, zijn flexibel en bewegen met je mee.

Kosten van een uitvaart

Transparantie vinden wij erg belangrijk. Dat geldt ook voor de uitvaartkosten. Desgewenst maken wij een specifieke kostenopgave uitgaande van jouw persoonlijke wensen. Dit kan door middel van een afspraak thuis of op één van onze locaties. Daarnaast zijn wij ook altijd bereid om je telefonisch of per mail een kostenopgave te geven. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend en kosteloos. Wanneer je al voor Schrijen afscheid en herinnering hebt gekozen, ontvang je tijdig een gespecificeerd en transparant overzicht, zo weet je waar je aan toe bent en zijn er geen verrassingen achteraf.

Een gemiddelde uitvaart kost tussen de €6000 en de €8000. Ook wanneer je een bescheiden budget hebt, kunnen wij je van dienst zijn, informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Je wensen vastleggen

Wensen rondom het afscheid
Steeds meer mensen leggen hun specifieke wensen rondom het eigen afscheid nu al vast. Niet alleen voor zichzelf, maar ook om nabestaanden te ontzorgen en te voorkomen dat zij niet weten wat gedachten over het afscheid zijn.

Nu al goed regelen voor later
Om je wensen met betrekking tot begraven of cremeren en andere zaken rondom het afscheid vast te leggen, kun je geheel vrijblijvend en kosteloos en afspraak met ons maken. Je kunt ons bellen op 0485-521111 of stuur een e-mail naar info@schrijen.com
Om het makkelijk te maken hebben wij alvast een document ontwikkeld, om 
jouw wensen te kunnen noteren

Document Uitvaartwensen

Het leven vieren.

En stilstaan bij de herinnering.

Onvergetelijk.