phone icon Dag en nacht 0485 - 52 11 11 Bekijk onze vestigingen

Veelgestelde vragen

Ja! Bel in geval van overlijden niet je verzekeraar, maar de uitvaartonderneming waarvan je wilt dat die de uitvaart verzorgt. De uitvaartonderneming zorgt vervolgens dat het met je verzekeraar geregeld wordt.
Natuurlijk. Wel willen we de plek kleinschalig en persoonlijk houden. Dus kiezen we ervoor om in eerste instantie alleen crematies te doen die door Schrijen afscheid en herinnering verzorgd worden. Alleen op die manier kunnen we ├ęcht zorgen voor aandacht, geen tijdsdruk, respect en persoonlijke ruimte.
Hoeveel een uitvaart kost, is erg afhankelijk van de wensen. Op basis van wensen en budget maken we graag een gespecificeerd kostenoverzicht om een helder beeld te geven van wat je waarvoor betaalt. Lees meer >
Begraven of cremeren? Wensen rondom de afscheidsdienst? Op welke plek? En met welke muziek? Om nabestaanden na het overlijden niet met al die keuzes op te schepen of juist om voor die tijd samen keuzes te maken, kun je een persoonlijk uitvaartcodicil opstellen. Lees meer >
Dat kan zeker. Schrijen heeft stijlvolle uitvaartcentra in Boxmeer, Cuijk en Gennep, maar even goed kun je kiezen om de uitvaart en afscheidsdienst door ons te laten verzorgen op een zelf gekozen locatie. Onze uitvaartbegeleiders bekijken graag wat de mogelijkheden zijn.
Het is een vraag die we regelmatig horen. Neem je een kind mee naar een uitvaart? Wat vertel je een kind wel of niet? Ook kinderen moeten helaas vertrouwd raken met verlies. We doen kinderen tekort wanneer we ze weghouden van verdriet. Als we ze weghouden leidt dit tot angst en eenzaamheid. Geef ze tijd, luister en bedenk samen wat troost kan bieden.
Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.

Het leven vieren.

En stilstaan bij de herinnering

Onvergetelijk.