phone icon Dag en nacht 0485 - 52 11 11 Bekijk onze vestigingen

Veelgestelde vragen

Ja! Bel in geval van overlijden niet je verzekeraar, maar de uitvaartonderneming waarvan je wilt dat die de uitvaart verzorgt. De uitvaartonderneming zorgt vervolgens dat het met je verzekeraar geregeld wordt. Lees meer >
Hoeveel een uitvaart kost, is erg afhankelijk van de wensen. Op basis van wensen en budget maken we graag een gespecificeerd kostenoverzicht om een helder beeld te geven van wat je waarvoor betaalt. Lees meer >
We hopen de deuren van Buitenplaats Zevenhutten in november 2018 te openen. De bouw loopt voorspoedig. Wil je op de hoogte gehouden worden van de voortgang? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief onderaan de pagina Contact van Zevenhutten.
Dat kan zeker. Schrijen heeft stijlvolle uitvaartcentra in Boxmeer, Cuijk en Gennep, maar even goed kun je kiezen om de uitvaart en afscheidsdienst door ons te laten verzorgen op een zelf gekozen locatie. Onze uitvaartbegeleiders bekijken graag wat de mogelijkheden zijn.
Het is een vraag die we regelmatig horen. Neem je een kind mee naar een uitvaart? Wat vertel je een kind wel of niet? Ook kinderen moeten helaas vertrouwd raken met verlies. We doen kinderen tekort wanneer we ze weghouden van verdriet. Als we ze weghouden leidt dit tot angst en eenzaamheid. Geef ze tijd, luister en bedenk samen wat troost kan bieden.

Het leven vieren.

En stilstaan bij de herinnering

Onvergetelijk.