phone icon Dag en nacht 0485 - 52 11 11 Bekijk onze vestigingen

Column: Ervaar de lente! Maak mooie verhalen en herinneringen met je familie!

Welkom bij onze gezellige lentemarkt voor families! We toveren ons buitenterrein om die dag. Genieten van een scala aan marktkramen met regionale producten, gezellige hebbedingetjes en activiteiten voor jong en oud.
Tijdens je bezoek, geniet je van de charme van deze regio en de prachtige omgeving. Of je nu op zoek bent naar ambachtelijke lekkernijen, unieke cadeaus of gewoon een leuke dag wilt beleven met je gezin, onze lentemarkt heeft voor elk wat wils.

De markt vindt plaats tijdens pinksteren en op de route van “ons plattelandsrondje” in deze regio! Pauzeer je fiets- of wandelroute, strijk neer op het terras voor een lekkere proeverij van de kaart.
De lentemarkt is 19  mei 2024 van 11.00 uur tot 17.00 uur bij Buitenplaats Zevenhutten, Hoenderberg 9 in Cuijk

Verbinding voelen en ervaren met 3 mooie elementen: Natuur, recreatie en herinnering. Die hebben we samen gebracht bij Buitenplaats Zevenhutten. Dat maakt de Buitenplaats zó bijzonder.

Om mooie herinneringen en verhalen in ere te houden, zetten we de deuren open bij Buitenplaats Zevenhutten. We helpen families graag om hun familieband te bewaren en te versterken. Daarvoor houden op zondag 16 juni 2024 een familiebrunch. Op deze bijzondere familiedag, tevens Vaderdag, nodigen we jou en je familie uit om samen te komen’’.

Kom genieten van een uitgebreide, goed verzorgde luxe brunch. Een ‘heerlijke’ gelegenheid en speciale dag om samen met jullie de liefde en band die je met je familie deelt te vieren.

Laat jullie harten verwarmen terwijl je nadien door het buitengebied Zevenhutten dwaalt, waar elk pad je leidt naar een ontspannen moment, de rust en verbinding met de natuur.

Voor meer informatie: Bezoek onze agenda