phone icon Dag en nacht 0485 - 52 11 11 Bekijk onze vestigingen

Onze eigen podcast

De afgelopen periode zijn we veel bezig geweest met informatie delen via Facebook posts en blogs op onze site. Zo kunnen we meer informatie geven over onderwerpen die voor velen nog onduidelijk zijn. We kunnen ons voorstellen dat afscheid en alles daaromheen niet zo vanzelfsprekend is als je daar nog nooit mee te maken hebt gehad. Maar hoe kun je iets nou beter vertellen dan via gesproken woord?
Daarom kwamen we op het idee om een podcast te beginnen. Zo kunnen we onderwerpen bespreken waar misschien nog onduidelijkheid over is, of juist bijzondere verhalen delen. En zo hoor je de mensen achter het verhaal aan het woord.
 
In de podcast ‘Vier het Leven!’ praat ik met een gast over het leven in de breedste zin. Het begin van een leven, maar ook het einde van een leven. Familie, relaties en gezondheid zijn allemaal onderwerpen die we bespreken. Luchtige en gezellige gesprekken waar je toch nog iets van opsteekt!
Vanaf vandaag is de eerste aflevering te beluisteren op Spotify! Beluister de podcast in je eigen tijd, tijdens het autorijden, tijdens het werk, huishouden of bijvoorbeeld met een kop thee op de bank. Alles kan! Je kunt Spotify gratis dowloaden en de podcast ook gratis beluisteren.