phone icon Dag en nacht 0485 - 52 11 11 Bekijk onze vestigingen
Keurmerk Uitvaartzorg
phone icon
Direct antwoord op je vragen?
Dag en nacht 0485 - 52 11 11
phone icon
Buitenplaats Zevenhutten
Bezoek website Zevenhutten

Keurmerk Uitvaartzorg

U heeft recht op transparantie en inzicht in wat wij doen. Daarom zijn wij aangesloten bij de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU). De BGNU doet haar best om dit te vergroten.

 

 

Ook zijn wij lid van Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU). Met het Keurmerk Uitvaartzorg bent u gegarandeerd van een goede, professionele organisatie. En kunt u rekenen op vertrouwen, kwaliteit en de beste zorg- en dienstverlening.

 

 

De zes zekerheden

·         Heldere afspraken over uitvoering. Wat mag u van ons verwachten en waar kunt u op rekenen.

·         Transparante kostenbegroting. Zo snel mogelijk na het aannemen van een uitvaart. Daarmee weten u en de nabestaanden waar ze (financieel) aan toe zijn.

·         Goede organisatie van de uitvaart. Van het eerste contact tot het laatste moment van zorg.

·         Bekwaam personeel dat goed opgeleid is. Een uitvaartbegeleider moet een minimaal aantal uitvaarten per jaar verzorgen. Daarnaast hechten wij aan bijscholing. Dat geeft de zekerheid dat uw uitvaart in goede handen is.

·         Doelmatige klachtenafhandeling. Mocht er onverhoopt iets niet helemaal goed gaan dan is er een vaste procedure om uw klacht samen bespreekbaar te maken en op te lossen.

·         Klanttevredenheidsonderzoek. Iedere keurmerkhouder voert elk jaar een tevredenheidsonderzoek uit. Uw mening vinden wij belangrijk. Wij willen onze dienstverlening steeds verbeteren.

Lees hier meer informatie over Keurmerk Uitvaartzorg

Onvergetelijk.