phone icon Dag en nacht 0485 - 52 11 11 Bekijk onze vestigingen
Locaties
phone icon
Direct antwoord op je vragen?
Dag en nacht 0485 - 52 11 11
phone icon
Buitenplaats Zevenhutten
Bezoek website Zevenhutten

Onze locaties

Wij vinden dat je afscheid moeten kunnen nemen in de plaats waar je hebt geleefd. Daarom hebben we uitvaartcentra in Boxmeer, Gennep en Cuijk. Daar kun je afscheid nemen in een huiselijke sfeer, waar je je meteen welkom voelt door de warme inrichting. Gebouwen waar je je begrepen voelt en recht wordt gedaan aan jouw gevoel.

Al onze locaties hebben hun eigen sfeer en stijl. Voor iedereen is er een passend gebouw en ieder gebouw is passend te maken door de flexibele inrichting. Jij bepaalt dus hoe de ruimte is ingedeeld. Op alle 4 de locaties kunnen zowel afscheidsbezoeken, afscheidsdiensten en een catering worden gehouden.
Daarnaast hebben we bij Schrijen twee locaties waar je 24 uur per dag toegang over kunt krijgen: Binnenplaats Hanshof in Cuijk en het afscheidshuis in Boxmeer. Hiervan krijg je de sleutel, zodat je zo vaak als je wil en wanneer je dat wil bij je dierbare kunt zijn.

Afscheidsdiensten op een bijzondere plek

Natuurlijk hoeft de afscheidsdienst niet perse in een van onze uitvaartcentra plaats te vinden. Misschien is er wel een lokaal café of een gebouw met een speciale betekenis waar je het afscheid wil houden. Een locatie in de buitenlucht of op een andere bijzondere plek zou bijvoorbeeld ook kunnen. Ook dan zorgen wij voor aankleding, geluid, beeld en catering; alles tot in de puntjes verzorgd.

Catering

Wij hebben onze eigen keuken, met keukenpersoneel dat alles zelf maakt! In onze keuken verzorgen we met liefde en aandacht de meest uiteenlopende gerechten. Van een traditionele koffietafel met soep, broodjes en koffie tot een diner of een luxe proeverij. In overleg is alles mogelijk; ook wanneer en speciale dieetwensen zijn zullen we hier rekening mee houden.

Lees meer in onze folder 'Onvergetelijk'

Ontdek meer over onze diverse locaties en wat ze te bieden hebben! Blader door onze folder om een dieper inzicht te krijgen in onze faciliteiten, diensten en mogelijkheden voor verschillende gelegenheden. Of je nu op zoek bent naar een intiem samenzijn of een grootschalige bijeenkomst, onze folder biedt alle informatie die je nodig hebt. Download de folder ‘Onvergetelijk’ en ontdek alles wat Schrijen, Afscheid en herinnering te bieden heeft. De folder is ook gedrukt en handzaam aanwezig op onze locaties.

Download de brochure

Het mooie bewaren.

En delen wat telt en wat blijft.

Onvergetelijk.