phone icon Dag en nacht 0485 - 52 11 11 Bekijk onze vestigingen
Locaties
phone icon
Direct antwoord op je vragen?
Dag en nacht 0485 - 52 11 11
phone icon
Buitenplaats Zevenhutten
Bezoek website Zevenhutten

Onze locaties

Wij vinden dat je afscheid moeten kunnen nemen in de plaats waar je hebt geleefd. Om die reden hebben we uitvaartcentra in Boxmeer, Gennep en Cuijk. Daar kun je afscheid nemen in een huiselijke sfeer, waar je door de warme inrichting je meteen welkom en begrepen voelt. Waar recht wordt gedaan aan je gevoel. Waar onze gastvrouwen alles in het werk stellen om er voor jou te zijn.

Al onze locaties, met elk haar eigen sfeer, geven gelegenheid tot het houden van afscheidsbezoeken, afscheidsdiensten en catering.
Daarnaast beschikt Schrijen over twee locaties waar je 24 uur toegang over kunt krijgen: de uitvaartsuite Binnenplaats Hanshof in Cuijk en het uitvaarthuisje in Boxmeer. Hiervan krijg je de sleutel, zodat je wanneer het jou uitkomt bij je dierbare kunt zijn.

Bekijk hier foto's van onze locaties

Afscheidsdiensten op voor u een bijzondere plek

Overigens hoeft de afscheidsdienst niet per se in onze uitvaartcentra plaats te vinden. Afscheid nemen in het lokale café, buiten of op een andere bijzondere plek behoort ook tot de mogelijkheden. Ook dan zorgen wij indien gewenst voor aankleding, geluid, beeld en catering.

Catering

In onze keuken verzorgen we met liefde en aandacht de meest uiteenlopende huisgemaakte gerechten. We bieden je diverse cateringmogelijkheden en wanneer je specifieke wensen hebt is dit in overleg ook mogelijk. Van een traditionele koffietafel met soep, broodjes en koffie of thee, tot een luxe ambachtelijke lunch of een zoete proeverij

Bekijk hier onze mogelijkheden

Het mooie bewaren.

En delen wat telt en wat blijft.

Onvergetelijk.