phone icon Dag en nacht 0485 - 52 11 11 Bekijk onze vestigingen

Nieuws en directe links

Welkom, hier vind je gemakkelijk alle belangrijke links naar de nieuwsberichten, evenementen en actualiteiten die wij jou berichten. We streven ernaar om waardevolle informatie met je te delen, die je kan helpen om herinneringen onvergetelijk te maken.

Download het wensencodicil

 

Als je jouw uitvaartwensen nu vastlegt, geeft dit veel rust en duidelijkheid voor je nabestaanden. Er zijn veel manieren om jouw wensen duidelijk te maken.
In de rubriek ‘Gedeelde verhalen’ schreven wij eerder een blog over het vastleggen van persoonlijke wensen: Uitvaartwens vastleggen: hoe doe ik dat?

Download het Wensencodicil

Op de agenda: 19 mei 'Lentemarkt'

 

Actueel in de agenda is de Open Dag ‘Ervaar de lente en kom samen bij de marktkramen’ tijdens ons Plattelandsrondje Land van Cuijk op locatie Buitenplaats Zevenhutten vanaf 11.00 uur.
Welkom bij onze gezellige voorjaarsmarkt voor families! Tijdens dit evenement kun je genieten van een scala aan marktkramen met regionale producten, gezellige hebbedingetjes en activiteiten voor jong en oud….

Agenda & Info

Actualiteiten

Noteer onderstaande mooie momenten van samenzijn alvast in je agenda.

Podcasts serie 'Kom maar over de brug'

๐Ž๐ง๐ญ๐๐ž๐ค ๐ก๐จ๐ž ๐ฆ๐ž๐ง๐ฌ๐ž๐ง ๐๐ž๐ง๐ค๐ž๐ง ๐จ๐ฏ๐ž๐ซ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ๐›๐ž๐ซ๐ž๐ข๐๐ข๐ง๐  ๐จ๐ฉ ๐ก๐ž๐ญ ๐š๐Ÿ๐ฌ๐œ๐ก๐ž๐ข๐ ๐ž๐ง ๐๐ž ๐ฎ๐ข๐ญ๐ฏ๐š๐š๐ซ๐ญ๐ฏ๐ž๐ซ๐ณ๐ž๐ค๐ž๐ซ๐ข๐ง๐ . Op pad met Robert Hermens van InZaken en samen โ€œOver de Brugโ€ op zoek naar frisse antwoorden op veelgestelde vragen over die dooie boel! Terwijl we mooie locaties bezoeken in ons regionale landschap. In gesprek met Randy van Tienen (Nici Koffie), Jacqueline Ruuten – van Ast (Trouwambtenaar Land van Cuijk) en Geert Spikmans (Docent Elzendaalcollege Gennep).

Bekijk de podcasts

De uitvaartverzekering, hoe zit dat nu eigenlijk?

Bij welke verzekeringsmaatschappij je ook verzekerd bent, je hebt altijd de vrijheid om zelf de uitvaartonderneming te kiezen die de uitvaart gaat verzorgen. Een verzekeringsmaatschappij kan de uitvaart voor jou verzorgen, maar een zelfstandige uitvaartverzorger kan dat ook. Wij geven je een eerlijk beeld van wat je kunt verwachten.

Ik wil meer weten

Delen

wat telt.

Onvergetelijk.