phone icon Dag en nacht 0485 - 52 11 11 Bekijk onze vestigingen

Buitenplaats Zevenhutten

Het belooft een bijzonder jaar te worden. Dit jaar gaat Buitenplaats Zevenhutten openen, via onze columns zullen we jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen en wat wij voor ogen hebben. Daar waar herinneringen leven. En nieuwe herinneringen ontstaan.

Op maandag 16 oktober 2017 werd de eerste aftrap gegeven aan de bouw van Buitenplaats Zevenhutten. Naar verwachting zal Buitenplaats Zevenhutten voor de bouwvakvakantie opgeleverd worden. Een spannende tijd, maar ook een bijzondere tijd. Langzaamaan zien we tradities rondom afscheid en herinnering steeds meer verloren gaan, zeker bij crematies. Toch putten mensen juist veel troost uit die tradities en aan een plek waar zij – alleen of met familie – graag terugkomen om een dierbare in gedachten levend te houden. Vaak zien we bovendien dat mensen afscheid willen nemen in de omgeving waar ze altijd geleefd hebben. Samen met inwoners uit het Land van Cuijk en Maasduinen gaan we die waardevolle plek in de regio creëren: Buitenplaats Zevenhutten.

Voor meer informatie, waardevolle ideeën of vragen kun je ons bellen op 0485-521111 of ga naar onze website www.zevenhutten.nl.