phone icon Dag en nacht 0485 - 52 11 11 Bekijk onze vestigingen

Deel jouw mooiste momenten in de herinneringsboom

Op zaterdag en zondag 22 en 23 december en 29 en 30 december kun je je mooiste momenten weer delen in een herinneringsboom van Schrijen. Je vindt de bomen in Boxmeer en Gennep bij Schrijen en in Cuijk op Buitenplaats Zevenhutten. Ook staat er tussen 14.00 en 16.00 uur op alle drie de locaties warme chocomel en glühwein klaar.

Weet je nog… spelen in de sneeuw met de hele straat? De kerststal versieren met je broer en zus? Of het ouderwets gezellige etentje met vrienden vorig jaar. Koude winterse dagen brengen ons vaak terug naar warme winterherinneringen. Om al die verhalen levend te houden, verzamelt Schrijen deze kerstvakantie bijzondere (winter)herinneringen. Met de herinneringsbomen wil Schrijen mensen de mogelijkheid geven om dierbaren of dierbare herinneringen op een bijzondere manier te gedenken. Deel ook jouw mooiste momenten in de herinneringsboom.

Ook in de voorgaande jaren konden mensen rond de feestdagen gedachten delen in de herinneringsbomen van Schrijen. Daar is zo enthousiast op gereageerd, dat de herinneringsbomen zo langzaamaan een traditie beginnen te worden. In navolging van vorig jaar wordt de wensboom-actie opgezet met verenigingen uit de regio. Zij zorgen dat er in de twee weekenden mensen aanwezig zijn om de wensen in de boom te hangen. Ook staat tussen 14.00 en 16.00 uur warme chocomel en glühwein klaar.

Mooie momenten vereeuwigen? De herinneringsbomen zijn te vinden aan de Hollesteeg 1a in Boxmeer, op Buitenplaats Zevenhutten aan de Hoenderberg 9 in Cuijk en aan de Kleermakersgroes 150 in Gennep. De meest bijzondere wensen of herinneringen beloont Schrijen met een persoonlijke fotoshoot en een exclusieve quality time-lunch voor twee personen in het veldcafé van Buitenplaats Zevenhutten. Om het mooie te bewaren, het leven te vieren of bijzondere momenten in ere te houden.