phone icon Dag en nacht 0485 - 52 11 11 Bekijk onze vestigingen

COLUMN: Met de jaren…

Zeventig jaar geleden is het alweer, dat mijn vader onze uitvaartonderneming startte. Met paard en wagen reed hij heel de regio af. Er is sindsdien natuurlijk ontzettend veel veranderd.

Afscheid en uitvaart worden steeds persoonlijker. Ieder geeft daar zijn eigen invulling aan. Met respect voor het leven en de wensen van de overledene. Nu de volgende generatie Schrijen zich aandient, past sec ‘uitvaartonderneming’ eigenlijk niet meer. Er is behoefte aan een persoonlijke invulling van afscheid en herinnering bij na bestaanden. Tijd voor een nieuw ‘Schrijen’ dat beter aansluit op de eisen van de moderne tijd. Zowel qua vorm als inhoudelijk: Schrijen afscheid en herinnering.

Om ons 70-jarig jubileum te vieren én om ons persoonlijk voor te stellen in Gennep kun je ons ontmoeten op zaterdag 25 augustus en zaterdag 1 september in het centrum. Daar kun je in onze ‘wensput’ wensen, gedachten of herinneringen delen, die we een bijzondere plek geven in een ‘Onvergetelijke Expositie’ bij de officiële opening op 23 september van Schrijen Gennep, Kleermakersgroes 150. De meest bijzondere wensen of herinneringen belonen we boven – dien met een persoonlijke fotoshoot. Om bijzondere momenten in ere te houden.