phone icon Dag en nacht 0485 - 52 11 11 Bekijk onze vestigingen

Officiële opening Gennep

Schrijen kiest als lokaal familiebedrijf bewust voor kleinschalig en dichtbij en opent vanuit die gedachte ook een Gennepse vestiging. Om ons persoonlijk voor te stellen aan Gennep en om ons 70-jarig bestaan te vieren, organiseren we op zondag 23 september een ‘Onvergetelijke Expositie’ tijdens de officiële opening. Bianca Schrijen: “Al onze medewerkers wonen in de buurt. Vanuit een basis van wederzijds vertrouwen en respect staan zij klaar om de afscheidsdienst achter de schermen tot in het kleinste detail te verzorgen. Ze kennen de mensen en de regio en weten wat de mogelijkheden hier zijn. Dat was voor ons ook de reden om een uitvaartcentrum in Gennep te openen. Sinds 1948 zijn we gevestigd in Boxmeer, inmiddels zitten we ook al heel wat jaren in Cuijk. En nu dus ook aan de Kleermakersgroes in Gennep.”

 

Onvergetelijke Expositie en officiële opening Schrijen Gennep

Wanneer: zondag 23 september 2018

Tijd: 11.00 uur tot 15.00 uur

Waar: Kleermakersgroes 150 Gennep

 

Wat kun je verwachten?

– Onvergetelijke gedachten

Bijzondere familieportretten worden door Patrick Bongartz Fotografie geëxposeerd, met bijbehorende herinneringen naar aanleiding van de wensput-actie in het centrum van Gennep. Verzameling van persoonlijke wensen uit de regio.

– Handgemaakte herinneringssieraden

Eefke Peters van Edelsmid-Juwelier Le Blanc toont handgemaakte gedenksieraden, met onder andere vingerafdrukken, een kleine hoeveelheid as, een haarlok van een dierbare of andere vormen van herinnering.

– Bijzondere glazen urnen

Katinka Waelbers van Glass en Art exposeert bijzondere glazen urnen. Ontroerende objecten die gevormd zijn naar de eigen wensen en smaak van mensen.