phone icon Dag en nacht 0485 - 52 11 11 Bekijk onze vestigingen

75 jaar Zorg & Toewijding

Met gepaste trots en met grote dank aan de regio, familie, vrienden, zakenrelaties en bekenden presenteren wij je graag het 75-jarig jubileum boek.

Ter ere van ons 75-jarig bestaan hebben wij een prachtig boek gemaakt. We nemen je mee in de afgelopen 75 jaar met foto’s en verhalen uit de oude doos,  maar ook bijzondere verhalen van onder andere Jochem van Gelder, families die hun ervaring met verlies delen en de prachtige samenwerkingen met ondernemende mensen regionaal. Koop één van de exemplaren en steun daarmee het doel Energy4All, waarvan Jochem het ambassadeurschap bekleed. Vul het formulier in om jouw boek te reserveren!

Hoe werkt het?

Er is een gelimiteerd aantal boeken beschikbaar! De boeken zijn te reserveren middels het formulier en zijn af te halen op onze locaties in Boxmeer en Cuijk.

Zodra je het formulier hebt ingevuld, wordt je doorgestuurd naar een pagina om de betaling te voldoen. De kosten voor het boek bedragen €12,50. Een gedeelte van de opbrengsten voor het boek gaan naar een goed doel: Energy4all. Het is dus ook mogelijk om meer te doneren!

Wij danken iedereen voor het voortbestaan van deze mooie herinneringen en de gebundelde verhalen. Wij werken met hart 🤝 voor de regio en haar families.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Aanwezig op 8 oktober*

Onvergetelijk.