phone icon Dag en nacht 0485 - 52 11 11 Bekijk onze vestigingen

75 jaar Zorg & Toewijding

Met gepaste trots en met grote dank aan de regio, familie, vrienden, zakenrelaties en bekenden willen wij je graag uitnodigen voor het vieren van ons 75-jarig jubileum.

Ter ere van ons 75-jarig bestaan hebben wij een prachtig boek gemaakt. We nemen je mee in de afgelopen 75 jaar met foto’s en verhalen uit de oude doos,  maar ook bijzondere verhalen van families die hun ervaring met verlies delen. Reserveer hieronder jouw boek!

Hoe werkt het?

Er is een gelimiteerd aantal boeken beschikbaar! Op 8 oktober is er mogelijkheid om jouw boek op te halen, de boeken die daarna over zijn, zijn af te halen op onze locaties in Boxmeer en Cuijk.

Zodra je het formulier hebt ingevuld, wordt je doorgestuurd naar een pagina om de betaling te voldoen. De kosten voor het boek zijn €12,50. Een gedeelte van de opbrengsten voor het boek gaan naar een goed doel: Energy4all. Het is dus ook mogelijk om meer te doneren!

Wil je verzekerd zijn van een boek? Vul dan hiernaast het formulier in en zorg dat je op zondag 8 oktober aanwezig bent om jouw boek op te halen.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Aanwezig op 8 oktober*

Onvergetelijk.