phone icon Dag en nacht 0485 - 52 11 11 Bekijk onze vestigingen
Verzekering
phone icon
Direct antwoord op je vragen?
Dag en nacht 0485 - 52 11 11
phone icon
Buitenplaats Zevenhutten
Bezoek website Zevenhutten

Een uitvaartverzekering

Heel veel mensen hebben ooit een uitvaartverzekering afgesloten. Maar wat houdt een uitvaartverzekering precies in? Welke kosten worden gedekt en welke niet? Wij geven je een eerlijk beeld van wat je kunt verwachten.

Zelf uitvaartonderneming kiezen

Bij welke verzekeringsmaatschappij je ook verzekerd bent, je hebt altijd de vrijheid om zelf de uitvaartonderneming te kiezen die de uitvaart gaat verzorgen. Een verzekeringsmaatschappij kan de uitvaart voor jou verzorgen, maar een zelfstandige uitvaartverzorger kan dat ook. Ook dan kan jouw verzekering worden uitgekeerd en wordt de uitvaart (deels) vergoed. Maar let wel op: als je zelf wil bepalen wie de uitvaart verzorgt, bel dan bij een overlijden de uitvaartonderneming van je keuze en NIET je verzekeringsmaatschappij. Zo voorkom je dat de verzekeraar toch beslist waar en door wie de uitvaart verzorgd wordt.

Wij ontzorgen jou

Wat belangrijk is om te weten: wil je gebruik maken van Buitenplaats Zevenhutten? Dat kan alleen als de uitvaart door Schrijen wordt verzorgd. Wij willen onze visie bewaren, en dat kan alleen door alle uitvaarten in onze gebouwen zelf te verzorgen.

Als wij de uitvaart voor jouw dierbare mogen verzorgen nemen wij contact op met de verzekeraar. Wij vragen de polis bij hen op en zorgen ervoor dat het uitgekeerde bedrag wordt meegenomen in de uiteindelijke factuur.

Ook hierover geven we graag meer informatie. Je kunt ons altijd telefonisch bereiken, of via het contactformulier, dan nemen wij contact met jou op.

Contact

Meer informatie?

Heb je nog vragen over uitvaartverzekeringen? We hebben ook een blog geschreven waarin we alles uitleggen over verzekeringen. We zetten alles voor je op een rijtje: welke verzekeringen er zijn, de voor- en nadelen en extra tips.

Lees hier de blog

Het bijzondere herinneren.

En herinneringen bijzonder maken.

Onvergetelijk.