phone icon Dag en nacht 0485 - 52 11 11 Bekijk onze vestigingen
Verzekering
phone icon
Direct antwoord op je vragen?
Dag en nacht 0485 - 52 11 11
phone icon
Buitenplaats Zevenhutten
Bezoek website Zevenhutten

De uitvaartverzekering

Heel veel mensen hebben ooit een uitvaartverzekering afgesloten. Toen niet wetende hoe de mogelijkheden en kosten zich zouden ontwikkelen.

Zelf uitvaartonderneming kiezen

Bij welke verzekeringsmaatschappij je ook verzekerd bent, je hebt altijd de vrijheid om zelf de uitvaartonderneming te kiezen die de uitvaart gaat verzorgen. Maar let wel op: wil je zelf bepalen wie de uitvaart verzorgt, bel dan bij overlijden de uitvaartonderneming van je keuze en NIET je verzekeringsmaatschappij. Zo voorkom je dat de verzekeraar toch beslist waar en door wie de uitvaart verzorgd wordt. Wel kan er veel verschil in de uitkering van je uitvaartverzekering zitten. Bij een melding van overlijden vragen wij dan ook altijd of je een uitvaartverzekering hebt. Wij zullen je eerlijk informeren hoe de uitkering wordt afgewikkeld.

Geregeld voor de toekomst

Voor mensen die een naturaverzekering bij Dela, Yarden, Monuta of Ardanta hebben, maar in de toekomst gebruik willen maken van Buitenplaats Zevenhutten in Cuijk, bieden we het arrangement ‘Geregeld voor de toekomst’. Daarmee kun je gebruik te maken van de diensten van de buitenplaats. Hier zijn niet altijd meerkosten aan verbonden. De aangeboden diensten zijn gelijk aan het dienstenpakket van de verzekeringspolis.

Ook hierover geven we graag meer informatie.

Contact

Het bijzondere herinneren.

En herinneringen bijzonder maken.

Onvergetelijk.