phone icon Dag en nacht 0485 - 52 11 11 Bekijk onze vestigingen
Werken bij
phone icon
Direct antwoord op je vragen?
Dag en nacht 0485 - 52 11 11
phone icon
Buitenplaats Zevenhutten
Bezoek website Zevenhutten

Medewerker uitvaarten

Dit wordt er van je verwacht:
Het overbrengen en het verzorgen van overledenen, assisteren bij uitvaarten, auladiensten, afscheidsbezoeken en indien nodig een handje extra bieden bij de catering
Jij hebt het!

  • Vaardigheden: Uitstekende communicatieve vaardigheden, empathisch vermogen, accuraat, kwaliteitsgericht, hoffelijk, zorgzaam, hands- on mentaliteit, stressbestendig, teamspeler die ook zelfstandig kan werken en representatief
  • Flexibiliteit: Bereid bent niet alleen door de week, maar ook in het weekend te werken, geen vaste werktijden en er soms gebroken dag- en nachtdiensten zijn.
  • Ervaring: In de uitvaartbranche of bij een crematorium is een pré
Lees meer over deze vacature

Cateringsmedewerker(s)

Dit doe je voor de gasten:
Wanneer de eerste gasten het restaurant binnen komen heet je hen vriendelijk welkom en zorg je ervoor dat het informeel samenzijn met de daarbij bestelde catering tot in de puntjes verzorgd is en goed verloopt. Je hebt met je collega’s tijdens het werk overleg en stuurt bij waar nodig is. Je vergeet niet dat het gebruikte servies in de spoelkeuken komt, wanneer de gasten de tafel hebben verlaten, zodat het restaurant er ten alle tijden verzorgd uit ziet. Daarnaast is een opgeruimde en schone keuken een must! Dit alles omdat je wilt dat gasten het samenzijn ervaren als een warme deken!

Dit wordt er van je verwacht:
De werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden en uitserveren van de diverse caterings mogelijkheden. Bestellingen plaatsen en beheren. Je werkt met een team samen en overlegt zodat je gasten volledig worden ontzorgd.

Lees meer over deze vacature

Het leven vieren.

En stilstaan bij de herinnering.

Onvergetelijk.