Wie zijn wij?

Wie zijn wij Regionaal verbonden Medewerkers

Wie zijn wij en waar staan wij voor?


Uitvaartonderneming Schrijen is ruim 65 jaar een begrip in de regio. Het is een familiebedrijf. Piet en zijn vrouw Bianca leiden de uitvaartonderneming.

Vanuit de basis van wederzijds vertrouwen en respect, mensgericht, sociaal en met grote betrokkenheid regelen en verzorgen wij uitvaarten. Een hoge mate van service van dienstverlening hebben wij hoog in het vaandel staan.

Uitvaarten worden stijlvol geregeld en met oog voor detail. Wij besteden veel aandacht aan de auto’s, materiaal en kleding. Ook in de uitvaartcentra is veel aandacht besteed aan de inrichting en aankleding. Wij vinden het belangrijk dat alles er tiptop uitziet en dat u zich “prettig” en welkom voelt. Dit zegt heel veel over onze dienstverlening, zoals wij uitvaarten verzorgen met 2 puntjes op ï.

Wij nemen alle tijd voor u en u krijgt alle tijd voor een goed afscheid. U mag elke dag op bezoek komen zonder dat elk bezoek extra in rekening wordt gebracht, ook bij een afscheidsdienst in onze aula heeft u niet de gebruikelijke tijd zoals die in een crematorium wordt gehanteerd namelijk 3 kwartier en anders betaalt u honderden euro’s meer.

Daarbij onderscheidend zijn en steeds kijkend naar vernieuwingen zodat nabestaanden een uitvaart kunnen invullen naar eigen wens, geheel passend in de tijd van heden. En niet te vergeten passend in elk budget.