phone icon Dag en nacht 0485 - 52 11 11 Bekijk onze vestigingen
Buitenplaats Zevenhutten
phone icon
Direct antwoord op je vragen?
Dag en nacht 0485 - 52 11 11
phone icon
Buitenplaats Zevenhutten
Bezoek website Zevenhutten

Buitenplaats Zevenhutten Cuijk

Langzaamaan zien we tradities rondom afscheid en herinnering steeds meer verloren gaan, zeker bij crematies. Toch putten mensen juist veel troost uit die tradities en aan een plek waar zij – alleen of met familie – graag terugkomen om een dierbare in gedachten levend te houden. Vaak zien we bovendien dat mensen afscheid willen nemen in de omgeving waar ze altijd geleefd hebben. Met de bouw van Buitenplaats Zevenhutten in Cuijk – die eind dit jaar geopend wordt – hebben we de eerste stap gezet om inwoners van de regio meer mogelijkheden te bieden op het gebied van afscheid en herinnering.

Kleinschalig crematorium in Cuijk

Kleinschalig crematorium De Hoenderberg biedt rust in een ontspannen omgeving. Een omgeving waar ruimte is voor persoonlijke aandacht en respect. En waar inwoners van het Land van Cuijk en Maasduinen de mogelijkheid hebben om afscheid te nemen in de regio waar de overledene altijd heeft geleefd. Dat kan ook als je een uitvaartverzekering hebt. Ook dan ben je vrij om te kiezen voor een uitvaartonderneming of locatie in de buurt.

Unieke plek voor herinnering

Buitenplaats Zevenhutten is een unieke plek voor natuur, recreatie en herinnering, waar mensen alleen of met familie kunnen wandelen, fietsen, een kop koffie kunnen drinken, een jaarlijkse familiepicknick kunnen houden of zelfs een gedenkboom kunnen adopteren voor een dierbare. Een plek waar mensen tijdens en in de jaren na het afscheid op een voor hen waardevolle plek kunnen samenkomen. Dat kan in een prachtige ontmoetingsruimte, maar net zo goed aan een picknicktafel buiten, met een toost in het veldcafé of tijdens een wandeling door het natuurgebied.

Ontdek Buitenplaats Zevenhutten

Het bijzondere herinneren.

En herinneringen bijzonder maken.

Onvergetelijk.