phone icon Dag en nacht 0485 - 52 11 11 Bekijk onze vestigingen
Agenda
phone icon
Direct antwoord op je vragen?
Dag en nacht 0485 - 52 11 11
phone icon
Buitenplaats Zevenhutten
Bezoek website Zevenhutten

Evenementen agenda 2024

Welkom bij onze agenda voor het jaar 2024! Dit jaar staat bij ons in het teken van transparante informatie, herinnering en een ‘open deur’ voor jou.

 

We streven ernaar om families samen te brengen, niet alleen om herinneringen te delen, nieuwe herinneringen te maken maar ook om nieuwe verhalen te vormen. In verbinding te komen met jou door waardevolle informatie met je te delen, die je kan helpen om herinneringen onvergetelijk te maken. We ontvangen je graag in een prachtige natuurrijke omgeving van onze locatie Buitenplaats Zevenhutten in Cuijk. We kijken ernaar uit om je dit jaar te verwelkomen!
Met aandacht voor elkaar en de regio, organiseren wij dit jaar familie- en evenementen voor ontmoeting waar we het leven vieren en waar alle tijd en ruimte is voor elkaar.

 

Volg ook onze sociale media pagina’s voor actuele informatie

21 april 'Open dag' - Transparant door de bomen in het bos

Weten hoe jij goed voorbereid kunt zijn op alles wat te maken heeft met jouw persoonlijke wensen voor een afscheid, de uitvaartverzekering en de erfenis?

Wij verwelkomen je graag op onze informatieve open dag. Waar we openlijk met je in gesprek gaan over onderwerpen als: kosten van een uitvaart, keuzevrijheid bij verzekeringen en wat je nu al kunt regelen.

Notaris Ramon van Schijndel van notariskantoor Teeuwen zal ook aanwezig zijn om jouw vragen over nalatenschap en uitvaartverzekeringen te beantwoorden.

Wij vinden transparantie belangrijk. Welke vragen heb jij? Daarover gaan wij graag met jullie in gesprek. Tevens is er de gelegenheid om deze sfeervolle locatie, prachtig gelegen in de natuur, te bezichtigen en het innerlijk te verzorgen met een hapje en drankje.

Locatie: Buitenplaats Zevenhutten, Hoenderberg 9 Cuijk
Aanvang: 11.00 uur

Programma Open dag:
 • Tussen 11.00 uur en 13.00 uur | Open route in het kleinschalig crematorium en locatie Buitenplaats Zevenhutten.
  De horeca en het terras zijn geopend voor koffie en wat lekkers.
 • 12.30 uur | Luxe lunchbuffet
  Kosten € 13,00 per persoon, exclusief fris- en alcoholische dranken
  Tip: Neem de tijd om een  natuurrijke wandeling over Zevenhutten te maken, voordat het middagprogramma begint.
 • 14.00 uur | Ontvangst met koffie voor het informatieve middagprogramma
  * Om 14.30 uur start het middagprogramma en is binnenlopen niet meer mogelijk.
 • 14.30 uur tot 16.00 uur: Sprekers vertellen
  Notaris: Ramon van Schijndel van notariskantoor Teeuwen, geeft antwoord op veelgestelde vragen
  Bianca Schrijen vertelt meer over hoe jij je kunt voorbereiden en de uitvaartverzekering
 • 16.00 uur tot 17:00 uur: Naborrelen met een hapje en er is ruimte voor persoonlijke vragen aan de sprekers.
Locatie Zevenhutten

19 mei 'Lentemarkt' - Ervaar de lente en kom samen bij de marktkramen

Welkom bij onze gezellige voorjaarsmarkt voor families! Tijdens dit evenement kun je genieten van een scala aan marktkramen met regionale producten, gezellige hebbedingetjes en activiteiten voor jong en oud. De markt vindt plaats tijdens en op de route van ‘ons plattelandsrondje – land van Cuijk’. Tijdens je bezoek, geniet je van de charme van deze regio en de prachtige omgeving.

Of u nu op zoek bent naar ambachtelijke lekkernijen, unieke cadeaus of gewoon een leuke dag wilt beleven met je gezin, onze voorjaarsmarkt heeft voor elk wat wils. We heten je van harte welkom op onze markt om samen te genieten van dit gezellige evenement! Pauzeer jouw fiets- of wandelroute met een bezoekje aan de lentemarkt en strijk neer op het terras voor een lekkere proeverij van de kaart.

Locatie: Buitenplaats Zevenhutten, Hoenderberg 9 te Cuijk
Aanvang: 11.00 uur

16 juni 'Familie brunch' - Culinair vaderdag vieren in een natuurrijke omgeving

Op deze bijzondere familiedag, tevens vaderdag, nodigen we jou en je familie uit om samen te komen. Te genieten van een uitgebreide, goed verzorgde luxe brunch. Een ‘heerlijke’ gelegenheid om verbonden te zijn met elkaar en in goed gezelschap het leven vieren en verhalen te delen. Herinneringen aan jullie familieband te bewaren.
Tijdens deze brunch staat rust en gezellig samenzijn centraal en bieden we een sfeervolle omgeving waarin je kunt genieten van lekker eten. We kijken ernaar uit om deze speciale dag samen met jullie te vieren en te herinneren aan de liefde en band die je met je familie deelt.

Laat jullie harten verwarmen terwijl je nadien door het buitengebied Zevenhutten dwaalt, waar elk pad je leidt naar een ontspannen moment, de rust en verbinding met de natuur.

Locatie: Buitenplaats Zevenhutten, Hoenderberg 9 te Cuijk
Vanaf: 11 uur, op basis van reservering

Stap de betovering van het najaar en de winter binnen, gezelligheid en samenzijn gaan hand in hand.

We organiseren momenten waarin tijd en verbinding met en voor elkaar centraal staan. Beleef, voel, ervaar en geniet. We hebben voor iedereen de aandacht. Blijf op de hoogte, want op deze pagina en op onze social media pagina’s bieden we je gedurende het jaar aanvullende informatie over onze evenementen. Bereid je voor op een seizoen nieuw gecreëerde herinneringen en warme ontmoetingen.

Evenementen najaar & winter 2024

Noteer onderstaande mooie momenten van samenzijn alvast in je agenda.

  

6 Oktober Ontmoetingsdag zorgprofessional - 'Samen Sterker verbonden'

Welkom bij onze speciale bijeenkomst voor zorgprofessionals: “Samen Sterker verbonden”. Als zorgprofessional ben je een belangrijke schakel in het ondersteunen van mensen en families tijdens moeilijke momenten. Tijdens deze informatieve bijeenkomst willen we samen van gedachten wisselen en kennis delen met als doel, samen sterker verbonden zijn. Voor mensen die onze zorg nodig hebben en oprechte informatie wensen. Daarnaast bieden we de gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met andere zorgprofessionals.

Zien wij jou op deze informatieve en inspirerende dag, waarin we samen hand in hand streven naar oprechte zorg en ondersteuning van mensen in moeilijke tijden. We verbinding maken met en voor elkaar en we jullie tegelijkertijd vertellen wij graag hoe wij op onze locatie bijdragen aan de ‘maatwerk zorg’ van een waardevol familiemoment en persoonlijk afscheid.

Locatie: Buitenplaats Zevenhutten, Hoenderberg 9 te Cuijk
Nadere informatie over het programma volgt later in het jaar.

10 November - 'Im Memoriam' concert

Jaarlijks organiseren wij het inmiddels regionaal bekende ‘In memoriam concert’. Speciaal voor nabestaanden waarvoor wij de uitvaart hebben geregeld. Ieder jaar in november vindt het concert plaats. Een stemmige, sfeervolle middag met live muziek waar we samen stil staan bij onze dierbare overledenen. Daar waar we hun leven gedenken en terugkijken op de mooie herinneringen. Er is ruimte voor emotie; geluk of verdriet.

Let op! Het bezoek van het in memoriam concert verloopt via aanmelding. Inschrijven en nadere informatie over het programma volgt later in het jaar. Houd onze social media pagina’s in de gaten om op de hoogte te blijven van actuele informatie.

8 december - 'Wereldlichtjesdag'

Elke jaar op de tweede zondag in december wordt ‘Wereldlichtjesdag’ gehouden. In 2024 is dat op zondag 8 december. Op deze dag, om 19:00 uur ’s avonds, steken mensen over de hele wereld kaarsjes ter gedachtenis aan. De wereld wordt zo even letterlijk wat lichter voor mensen die een kind verloren hebben. Uiteraard heten wij de mensen die belangrijk voor je zijn en die zich betrokken voelen ook van harte welkom.

Een dag waarbij we herinneringen ophalen, in liefde verloren kindjes herdenken, maar ook steun aan elkaar kunnen bieden.

Op die zondag willen wij, Schrijen Afscheid en Herinnering, je uitnodigen om Wereldlichtjesdag bij te wonen in Buitenplaats Zevenhutten.

Aanvang: 18.30 uur
Locatie: Buitenplaats Zevenhutten, Hoenderberg 9 te Cuijk

Invulling van de avond:
18.30 | Ontvangst met koffie en iets lekkers

Hierbij zullen we, als je daar behoefte aan hebt, de naam van degene die gemist wordt op kerstballen schrijven. Die we samen in de verlichte kerstboom zullen hangen.

19.00 | Aansteken van de kaarsjes en kort samenzijn om stil te staan bij alle herinneringen.
19.30 | Verhalen delen en steun voor elkaar.

Tijdens het samenzijn krijg je een kaars met de naam van degene die gemist wordt. Mocht je het fijn vinden om een foto of iets anders symbolisch mee te nemen, mag dat ook zeker.

22 december Kerstballen hangen - samen gedenken in 'De herinneringsboom'

Voor veel mensen betekent de kerstgedachte familie, eten, drinken en feest. Maar dat geldt niet voor iedereen. Kerst is ook een moment van besef, en een moment van stilstaan bij degenen die er niet bij kunnen zijn dit jaar.
Voor ons betekent de kerstgedachte verbondenheid met elkaar, zorgen voor elkaar en onvoorwaardelijke liefde voor al onze dierbaren, of ze nu bij ons zijn of niet meer.

Iedereen die wij afgelopen jaar hebben mogen begeleiden in een kwetsbare periode als die van rouw, heeft een uitnodiging van ons ontvangen. Op zondag 22 december ben je welkom om samen met ons die kerstgedachte te delen. Door een kerstbal in onze herinneringsboom te hangen met een persoonlijke boodschap erop of misschien wel met de naam van jouw dierbare. We zien jullie graag ♥

Locatie: Buitenplaats Zevenhutten, Hoenderberg 9 te Cuijk
Tijd: Tussen 11.00 uur en 13.00 uur

* Aanmelden is niet nodig!

Het ware geluk schuilt,

in de liefdevolle aandacht voor hen die we koesteren.

Onvergetelijk.