phone icon Dag en nacht 0485 - 52 11 11 Bekijk onze vestigingen
Agenda
phone icon
Direct antwoord op je vragen?
Dag en nacht 0485 - 52 11 11
phone icon
Buitenplaats Zevenhutten
Bezoek website Zevenhutten

Evenementen agenda 2024

Welkom bij onze agenda voor het jaar 2024! Dit jaar staat bij ons in het teken van transparante informatie, herinnering en een ‘open deur’ voor jou.

 

We streven ernaar om families samen te brengen, niet alleen om herinneringen te delen, nieuwe herinneringen te maken maar ook om nieuwe verhalen te vormen. In verbinding te komen met jou door waardevolle informatie met je te delen, die je kan helpen om herinneringen onvergetelijk te maken. We ontvangen je graag in een prachtige natuurrijke omgeving van onze locatie Buitenplaats Zevenhutten in Cuijk. We kijken ernaar uit om je dit jaar te verwelkomen!
Met aandacht voor elkaar en de regio, organiseren wij dit jaar familie- en evenementen voor ontmoeting waar we het leven vieren en waar alle tijd en ruimte is voor elkaar.

 

Volg ook onze sociale media pagina’s voor actuele informatie

Stap de betovering van het najaar en de winter binnen, gezelligheid en samenzijn gaan hand in hand.

We organiseren momenten waarin tijd en verbinding met en voor elkaar centraal staan. Beleef, voel, ervaar en geniet. We hebben voor iedereen de aandacht. Blijf op de hoogte, want op deze pagina en op onze social media pagina’s bieden we je gedurende het jaar aanvullende informatie over onze evenementen. Bereid je voor op een seizoen nieuw gecreëerde herinneringen en warme ontmoetingen.

Evenementen najaar & winter 2024

Noteer onderstaande mooie momenten van samenzijn alvast in je agenda.

  

6 Oktober Ontmoetingsdag zorgprofessional - 'Samen Sterker verbonden'

Welkom bij onze speciale bijeenkomst voor zorgprofessionals: “Samen Sterker verbonden”. Als zorgprofessional ben je een belangrijke schakel in het ondersteunen van mensen en families tijdens moeilijke momenten. Tijdens deze informatieve bijeenkomst willen we samen van gedachten wisselen en kennis delen met als doel, samen sterker verbonden zijn. Voor mensen die onze zorg nodig hebben en oprechte informatie wensen. Daarnaast bieden we de gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met andere zorgprofessionals.

Zien wij jou op deze informatieve en inspirerende dag, waarin we samen hand in hand streven naar oprechte zorg en ondersteuning van mensen in moeilijke tijden. We verbinding maken met en voor elkaar en we jullie tegelijkertijd vertellen hoe graag wij op onze locatie bijdragen aan de ‘maatwerk zorg’ van een waardevol familiemoment en persoonlijk afscheid.

Locatie: Buitenplaats Zevenhutten, Hoenderberg 9 te Cuijk
Nadere informatie over het programma volgt later in het jaar.

10 November - 'Im Memoriam' concert

Jaarlijks organiseren wij het inmiddels regionaal bekende ‘In memoriam concert’. Speciaal voor nabestaanden waarvoor wij de uitvaart hebben geregeld. Ieder jaar in november vindt het concert plaats. Een stemmige, sfeervolle middag met live muziek waar we samen stil staan bij onze dierbare overledenen. Daar waar we hun leven gedenken en terugkijken op de mooie herinneringen. Er is ruimte voor emotie; geluk of verdriet.

Let op! Het bezoek van het in memoriam concert verloopt via aanmelding. Inschrijven en nadere informatie over het programma volgt later in het jaar. Houd onze social media pagina’s in de gaten om op de hoogte te blijven van actuele informatie.

8 december - 'Wereldlichtjesdag'

Elke jaar op de tweede zondag in december wordt ‘Wereldlichtjesdag’ gehouden. In 2024 is dat op zondag 8 december. Op deze dag, om 19:00 uur ’s avonds, steken mensen over de hele wereld kaarsjes ter gedachtenis aan. De wereld wordt zo even letterlijk wat lichter voor mensen die een kind verloren hebben. Uiteraard heten wij de mensen die belangrijk voor je zijn en die zich betrokken voelen ook van harte welkom.

Een dag waarbij we herinneringen ophalen, in liefde verloren kindjes herdenken, maar ook steun aan elkaar kunnen bieden.

Op die zondag willen wij, Schrijen Afscheid en Herinnering, je uitnodigen om Wereldlichtjesdag bij te wonen in Buitenplaats Zevenhutten.

Aanvang: 18.30 uur
Locatie: Buitenplaats Zevenhutten, Hoenderberg 9 te Cuijk
Aanmelding: Een link voor aanmelding, volgt later dit jaar.

Invulling van de avond:
18.30 | Ontvangst met koffie en iets lekkers

Hierbij zullen we, als je daar behoefte aan hebt, de naam van degene die gemist wordt op kerstballen schrijven. Die we samen in de verlichte kerstboom zullen hangen.

19.00 | Aansteken van de kaarsjes en kort samenzijn om stil te staan bij alle herinneringen.
19.30 | Verhalen delen en steun voor elkaar.

Tijdens het samenzijn krijg je een kaars met de naam van degene die gemist wordt. Mocht je het fijn vinden om een foto of iets anders symbolisch mee te nemen, mag dat ook zeker.

22 december Kerstballen hangen - samen gedenken in 'De herinneringsboom'

Voor veel mensen betekent de kerstgedachte familie, eten, drinken en feest. Maar dat geldt niet voor iedereen. Kerst is ook een moment van besef, en een moment van stilstaan bij degenen die er niet bij kunnen zijn dit jaar.
Voor ons betekent de kerstgedachte verbondenheid met elkaar, zorgen voor elkaar en onvoorwaardelijke liefde voor al onze dierbaren, of ze nu bij ons zijn of niet meer.

Iedereen die wij afgelopen jaar hebben mogen begeleiden in een kwetsbare periode als die van rouw, heeft een uitnodiging van ons ontvangen. Op zondag 22 december ben je welkom om samen met ons die kerstgedachte te delen. Door een kerstbal in onze herinneringsboom te hangen met een persoonlijke boodschap erop of misschien wel met de naam van jouw dierbare. We zien jullie graag ♥

Locatie: Buitenplaats Zevenhutten, Hoenderberg 9 te Cuijk
Tijd: Tussen 11.00 uur en 13.00 uur

* Aanmelden is niet nodig!

Het ware geluk schuilt,

in de liefdevolle aandacht voor hen die we koesteren.

Onvergetelijk.