Gastenboek

Schrijf een bericht

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Voordat uw bericht op ons gastenboek komt te staan zullen wij deze eerst goedkeuren. Uw naam komt wel bij uw bericht te staan, uw e-mailadres niet.
122 berichten.
Mw. Manders-Schimmer schreef op 14-02-2018:
Bedankt voor de medewerking bij deze herdenkingsdienst in samenspraak met de mensen van TTV-Cevelum. Het was voor ons zeer waardevol, hoe intens en persoonlijk alles is verlopen.
fam Gotink schreef op 09-02-2018:
Het plotseling overlijden van onze dierbare was een grote shock. In de gesprekken met Piet hebben we haar laatste wensen kunnen aangeven en daarna heeft hij samen met zijn team op voortreffelijke en zeer betrokken wijze deze gerealiseerd, met veel oog voor details. Voor ons een grote steun in deze moeilijke tijd. Heel hartelijk dank!
Mw. van Bon-Guelen schreef op 07-02-2018:
Uitvaart en besprekingen van de uitvaart van mijn moeder waren allemaal keurig en netjes, ook de eigen inbreng werd goed meegenomen. Ze heeft een waardig afscheid gehad in de aula.

Dank jullie wel allemaal.
Mw. J. Kuijpers schreef op 24-01-2018:
Zeer moeilijk om afscheid te nemen van een familielid of dierbare. Maar als het een mooi en waardig afscheid is met de begrafenisondernemer etc, dan doet het verdriet een stuk minder pijn. Een goed afscheid geeft je veel troost en kracht om weer door te gaan.
Ik onderteken met een traan
Dankjewel Schrijen, Mark

J Kuijpers
Mw. Kudiwa-Peeters schreef op 16-01-2018:
Alles wat je als bedroefde mensen tijdens de dagen vanaf overlijden tot en met crematie in een begeleidend persoon zoekt, hebben wij gevonden. Piet had een luisterend oor en respect voor ons verdriet en onze wensen. Hij bracht rust in de organisatie, behield overzicht, gaf informatie die er toe deed, was op gepaste afstand nabij, zetten woorden onmiddellijk om in daden, was vriendelijk, duidelijk en correct.
Mw. Aldenhoven-Jilesen schreef op 11-01-2018:
Namens moeder:
Ik vond alles heel goed geregeld. En de medewerkers waren naast professioneel zeer hartelijk en meelevend. Ze namen echt de tijd voor ons, dit heeft ons zeer goed gedaan.
Fam. de Kok schreef op 06-01-2018:
Op basis van ervaringen vanuit het verleden stond voor mijn echtgenote Judith, onze moeder en oma vast dat de uitvaart verzorgd zou moeten worden door uitvaartonderneming Schrijen. Daarom hebben wij in de terminale fase tijdig contact opgenomen. Met de wensen van Judith is hiermede rekening gehouden. Van keuze kist, crematorium tot en met gezamenlijk afscheidssamenzijn.
Wij hebben kennis mogen maken met een zeer professioneel, integer en discreet team met William, Marga en uitvaartleider Gerry Schers. Judith heeft hiermede op 30 november een waardig afscheid gekregen, dat volledig voldeed aan haar en onze verwachtingen.
Nieuw onderdeel voor de uitvaartleider was een vooraf opgenomen en in het crematorium ten gehore gebrachte brief.
Voor de gehele en prettige samenwerking onze hartelijke dank!
A.M. de Kok
5 januari 2018
Mw. van Driesschen-Slaats schreef op 03-01-2018:
De uitvaart was prima verzorgd
Tonny van den Heuvel schreef op 25-12-2017:
Voor en tijdens de afscheidsdienst van ons moeder, mevrouw van den Heuvel-Venbrux, waren wij zeer onder de indruk van alle hulp die wij kregen van Mark Huijbers en overige medewerkers. Er werd zo goed meegedacht, dat aanvankelijk de koffie werd vergeten. De aula en de koffieruimte zien er zeer sfeervol uit en deze geweldige entourage en ambiance met vele technische faciliteiten geeft je een ontspannen gevoel en maakt het afscheid een stuk eenvoudiger. De inrichting van het interieur heeft een natuurlijke uitstraling en voelt alsof je in je eigen achtertuin staat. De aula vloeit naadloos over naar de koffieruimte, welke rust uitstraalt en een goed gesprek een stuk gemakkelijker maken. Kortom, in zulke verdrietige omstandigheden "the place to be".
Mw. Vrijhoef-Pouw schreef op 18-12-2017:
De communicatie is heel fijn en goed verlopen. We hebben de crematie als heel warm ervaren.
Fam. Pluk-Josephs schreef op 07-12-2017:
Namens vader, kinderen en kleinkinderen willen wij uitvaartonderneming Schrijen hartelijk bedanken voor de geweldige steun en het lieve medeleven bij het overlijden en de begrafenis van ons mam.
De mooie opbaring, het respectvolle afscheid en ook het fijne contact met Mark Huijbers en alle andere medewerkers maken dat wij dit een goede plek kunnen geven. Hier kunnen wij mee verder. Nogmaals alle lof en heel veel dank.
Dhr. Pessy schreef op 07-12-2017:
Het team van Uitvaartonderneming Schrijen was professioneel, zeer betrokken en meedenkend. Aanwezigheid met respect naar de familie.
Mw. Tönnissen-Fransen schreef op 16-11-2017:
Wij waren erg tevreden over de begeleiding en de uitvaart. Hiervoor mijn hartelijke dank.
Dhr. Peters schreef op 15-11-2017:
Wij zijn bijzonder tevreden over de manier waarop Uitvaartonderneming Schrijen de uitvaart van mevrouw J.P. Verschuren uit Oploo heeft verzorgd.
E.Gerrits schreef op 13-11-2017:
Ik ben verdrietig nu mijn vrouw er niet meer is, maar vol lof over de begeleiding en de gang van zaken rond en tijdens haar begrafenis.
Mia Bos schreef op 13-11-2017:
De begeleiding van het afscheid van ons mam, was zeer professioneel en geheel naar onze wens uitgevoerd. Het heeft ons een welgedane rust gegeven, al deze taken over te laten aan uw uitvaarthuis.
Fam. Schrijen en medewerkers alsnog bedankt.
Leo Willems schreef op 05-11-2017:
Gisteravond (4-11-2017) voor de 3e keer het "In memoriam concert" bij mogen wonen. Dit jaar voor het eerst vrij toegankelijk voor iedereen. Wat was ik blij te horen van deze mogelijkheid. Op onze eigen manier gedenken, wat fijn dat het kan. Ik hoop dat dit volgend jaar weer mogelijk is. Mijn complimenten aan de organisatie en zeker ook aan de uitvoerende. Diep respect voor jullie. Bedankt!
Mw. Albers-Kerstens schreef op 04-10-2017:
Wij hebben in alle rust afscheid kunnen nemen en aan als onze wensen is gehoor gegeven. De begeleiding was prettig. Er werd meegedacht hoe de uitvaart het beste kon worden ingedeeld en vorm gegeven kon worden. Al het contact verliep prettig met empathische mensen. Wij werden elke keer warm ontvangen en kregen alle tijd die wij als gezin nodig hadden.
Sandra Kersten schreef op 02-10-2017:
Zeer tevreden, alles goed en naar tevredenheid verlopen. Bedankt.
Dhr. H. van de Logt schreef op 26-09-2017:
Wij als familie, samen met vrienden en bekenden hebben op een waardige wijze afscheid genomen van onze lieve zus Els, en het was zeer indrukwekkend. Wij hopen dit verlies een plaats te kunnen geven.
Dhr. H. van de Logt