Gastenboek

Schrijf een bericht

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Voordat uw bericht op ons gastenboek komt te staan zullen wij deze eerst goedkeuren. Uw naam komt wel bij uw bericht te staan, uw e-mailadres niet.
112 berichten.
Fam. Pluk-Josephs schreef op 07-12-2017:
Namens vader, kinderen en kleinkinderen willen wij uitvaartonderneming Schrijen hartelijk bedanken voor de geweldige steun en het lieve medeleven bij het overlijden en de begrafenis van ons mam.
De mooie opbaring, het respectvolle afscheid en ook het fijne contact met Mark Huijbers en alle andere medewerkers maken dat wij dit een goede plek kunnen geven. Hier kunnen wij mee verder. Nogmaals alle lof en heel veel dank.
Dhr. Pessy schreef op 07-12-2017:
Het team van Uitvaartonderneming Schrijen was professioneel, zeer betrokken en meedenkend. Aanwezigheid met respect naar de familie.
Mw. Tönnissen-Fransen schreef op 16-11-2017:
Wij waren erg tevreden over de begeleiding en de uitvaart. Hiervoor mijn hartelijke dank.
Dhr. Peters schreef op 15-11-2017:
Wij zijn bijzonder tevreden over de manier waarop Uitvaartonderneming Schrijen de uitvaart van mevrouw J.P. Verschuren uit Oploo heeft verzorgd.
E.Gerrits schreef op 13-11-2017:
Ik ben verdrietig nu mijn vrouw er niet meer is, maar vol lof over de begeleiding en de gang van zaken rond en tijdens haar begrafenis.
Mia Bos schreef op 13-11-2017:
De begeleiding van het afscheid van ons mam, was zeer professioneel en geheel naar onze wens uitgevoerd. Het heeft ons een welgedane rust gegeven, al deze taken over te laten aan uw uitvaarthuis.
Fam. Schrijen en medewerkers alsnog bedankt.
Leo Willems schreef op 05-11-2017:
Gisteravond (4-11-2017) voor de 3e keer het "In memoriam concert" bij mogen wonen. Dit jaar voor het eerst vrij toegankelijk voor iedereen. Wat was ik blij te horen van deze mogelijkheid. Op onze eigen manier gedenken, wat fijn dat het kan. Ik hoop dat dit volgend jaar weer mogelijk is. Mijn complimenten aan de organisatie en zeker ook aan de uitvoerende. Diep respect voor jullie. Bedankt!
Mw. Albers-Kerstens schreef op 04-10-2017:
Wij hebben in alle rust afscheid kunnen nemen en aan als onze wensen is gehoor gegeven. De begeleiding was prettig. Er werd meegedacht hoe de uitvaart het beste kon worden ingedeeld en vorm gegeven kon worden. Al het contact verliep prettig met empathische mensen. Wij werden elke keer warm ontvangen en kregen alle tijd die wij als gezin nodig hadden.
Sandra Kersten schreef op 02-10-2017:
Zeer tevreden, alles goed en naar tevredenheid verlopen. Bedankt.
Dhr. H. van de Logt schreef op 26-09-2017:
Wij als familie, samen met vrienden en bekenden hebben op een waardige wijze afscheid genomen van onze lieve zus Els, en het was zeer indrukwekkend. Wij hopen dit verlies een plaats te kunnen geven.
Dhr. H. van de Logt
Ria Verpoort-Sengers schreef op 08-09-2017:
Wij zijn met alles tevreden geweest. Wij willen jullie allemaal bedanken en vooral uitvaartleidster Gerry. Het was prachtig. Groetjes Ria Verpoort-Sengers, kinderen en kleinkinderen.
Mw. Braks-van Gemert schreef op 04-09-2017:
Alles is naar tevredenheid verlopen.
Mw. van Katwijk-Michels schreef op 28-08-2017:
Wij hebben de begeleiding/communicatie als heel prettig ervaren. Alleen maar lof! Bedankt.
Fam Kooijmans schreef op 21-08-2017:
Namens ons Pap en kinderen/kleinkinderen wil ik jullie bedanken voor de fijne begeleidingen bij het overlijden van ons Mam. Alles wat we wilde was mogelijk of werd geregeld en dat gaf ons ook rust.Het was een mooi afscheid voor ons Mam. Fijn contact met Gerry Schers en andere medewerkers. Bedankt nogmaals

Fam Kooijmans-Burgers
Petra Sentjens schreef op 11-08-2017:
We willen uitvaarthuis Schrijen bedanken voor het verzorgen van de uitvaart van mijn tante, alles wat ze graag wilde is zo ook uitgevoerd. Het was een waardig afscheid mede ook door Ton van Raaij. De catering was tot in de puntjes verzorgd er ontbrak aan niets.
Dhr. van Berkel schreef op 09-08-2017:
Prima begeleiding. Kosten zijn nagenoeg gelijk aan de voorcalculatie. Direct vriendelijk contact, erg persoonlijk! Het gaf het hele gezin een enorme geruststelling dat het perfect geregeld werd tijdens deze moeilijke periode.
Mw. Ruhl-Denissen schreef op 25-07-2017:
De uitvaart van mijn man, vader, opa was van begin tot einde goed geregeld. Ook de catering was heel goed en meer als voldoende, wat betreft eten en drank. Er werd aan al onze wensen voldaan.
M. Reijnen schreef op 19-07-2017:
We hebben de warmte en persoonlijke aandacht van uitvaartleider Marc Huibers en de overige medewerkers als bijzonder fijn ervaren.
Mevr. C Cremers schreef op 13-07-2017:
Wij willen de firma Schrijen bedanken voor de vakkundige en professionele begeleiding voor- en tijdens de uitvaart van onze moeder en oma. Onze dank gaat vooral uit naar Mark Huijbers die er voor gezorgd heeft dat alles respectvol is verlopen. Wij kijken met een prettig gevoel terug op dit waardig afscheid.
Frans Wilbers schreef op 10-07-2017:
Goede opvang, begeleiding en advisering bij zo'n gebeurtenis. Heel persoonlijk, heel gewoon, heel plezierig. Zowel alle medewerkers binnen Schrijen alsook de vanwege drukte ingehuurde Carina van den Beld die de crematie voorging.
Je staat niet te wachten op een overlijden laat staan op de begrafenis of crematie die daar op volgt. Maar als het dan toch moet dan is deze uitvaartonderneming een warme aanbeveling.