Gastenboek

Schrijf een bericht

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Voordat uw bericht op ons gastenboek komt te staan zullen wij deze eerst goedkeuren. Uw naam komt wel bij uw bericht te staan, uw e-mailadres niet.
135 berichten.
B. v. Kempen- Broeks schreef op 25-04-2018:
Hartelijk dank voor het mooie afscheid van ons mam en oma. Dat we dit met zovelen bij jullie hebben mogen ervaren. Ook dat we zelf veel mochten en konden doen. Het was allemaal goed verzorgd. Dit heeft ons goed gedaan. Ze heeft een mooi en warm afscheid gehad.
Dhr. van der Cruijssen schreef op 20-04-2018:
Dank voor de uitstekende wijze waarop wij begeleid zijn bij het afscheid nemen (en het brengen) van ons mam naar haar laatste rustplaats. Het was zeer respectvol.
Dhr. Arends schreef op 20-04-2018:
Wij willen aan Schrijen heel veel dank uitbrengen voor de geweldige begeleiding en adviezen die wij gekregen hebben.

Nogmaals veel dank
Dhr. Verdijk schreef op 19-04-2018:
Wij zijn tevreden over de persoonlijke en professionele begeleiding.
L. Grutters schreef op 17-04-2018:
De algehele gang van de uitvaart van mijn vrouw, was zoals wij het verwacht hadden, wij zouden het niet anders gewild hebben. Wij willen jullie bedanken voor de goede uitleg, begeleiding en de uitvoering van de uitvaart. Wij zijn tevreden en dankbaar dat alles zo goed verliep.
L. Grutters
Noud Stax schreef op 03-04-2018:
Prettige en informele contacten met uitvaartbegeleider Piet en zijn medewerkers bij de uitvaart van "ons mam'.
Uit alles blijkt een professionele aanpak en uitvoering van de uitvaart. Piet doet goede suggesties met alle ruimte voor de persoonlijke wensen van mam en van ons, als kinderen.
Complimenten en dank voor iedereen die zijn/haar medewerking heeft verleend.
Piet, dank je wel voor alle moeite, ook namens Jan, Ellie en onze kinderen.
Ria Cox schreef op 28-03-2018:
Wij zijn zeer tevreden op de manier zoals de uitvaart van onze moeder en oma verlopen is.
Het was heel stijlvol zoals ze dat zeker gewild zou hebben.
Een bijzondere dank aan Mark en Gerry voor de persoonlijke aandacht die we mochten ontvangen.
Mw. Hermsen-Bömers schreef op 27-03-2018:
Wij als gezin hebben het als fijn ervaren omtrent de begrafenis van onze vader, lieve man en trotse opa Toon, het was een geweldig afscheid. Met veel bloemen, kaarten en een gift voor Kika.
Corrie kremers Smits schreef op 25-03-2018:
Zoals we gewend zijn bij Schrijen een mooie en fijne verzorgde uitvaart. Lieve mensen, die ook de kleinste kinderen de aandacht gaven (waar nu nog over gepraat wordt). Een uitvaart waar mijn kinderen en kleinkinderen en ik helemaal onze ziel in hebben kunnen leggen. Heel veel dank hiervoor.
Mw. Cuijpers schreef op 20-03-2018:
Namens de hele familie Cuijpers willen wij iedereen van Firma Schrijen bedanken, voor de prettige en zeer professionele begeleiding tijdens deze moeilijke tijd.
Mw. Hendriks-Remij schreef op 20-03-2018:
Alles is goed verlopen, wij zijn er tevreden mee. Alles is rustig en één voor één besproken. Ondanks de zorgen die je er van tevoren over maakte is het goed verlopen. En hebben we alles wat we wilden, samen met de hulp van voorbeelden kunnen regelen. Er was een goede klik met de uitvaartleidster voor mij en de kinderen.
Dhr. Reijnders schreef op 16-02-2018:
Wij zijn zeer tevreden over de hele regeling van Schrijen bij de uitvaart en de begeleiding daarvoor en erna. Hiervoor zijn wij heel erkentelijk.
Mw. Henny schreef op 16-02-2018:
Vanaf het eerste contact zeer vriendelijk, professioneel en zorgzaam begeleid. Geen verrassingen in het traject, goed meegedacht en alles van te voren duidelijk door gesproken.
Mw. Manders-Schimmer schreef op 14-02-2018:
Bedankt voor de medewerking bij deze herdenkingsdienst in samenspraak met de mensen van TTV-Cevelum. Het was voor ons zeer waardevol, hoe intens en persoonlijk alles is verlopen.
fam Gotink schreef op 09-02-2018:
Het plotseling overlijden van onze dierbare was een grote shock. In de gesprekken met Piet hebben we haar laatste wensen kunnen aangeven en daarna heeft hij samen met zijn team op voortreffelijke en zeer betrokken wijze deze gerealiseerd, met veel oog voor details. Voor ons een grote steun in deze moeilijke tijd. Heel hartelijk dank!
Mw. van Bon-Guelen schreef op 07-02-2018:
Uitvaart en besprekingen van de uitvaart van mijn moeder waren allemaal keurig en netjes, ook de eigen inbreng werd goed meegenomen. Ze heeft een waardig afscheid gehad in de aula.

Dank jullie wel allemaal.
Mw. J. Kuijpers schreef op 24-01-2018:
Zeer moeilijk om afscheid te nemen van een familielid of dierbare. Maar als het een mooi en waardig afscheid is met de begrafenisondernemer etc, dan doet het verdriet een stuk minder pijn. Een goed afscheid geeft je veel troost en kracht om weer door te gaan.
Ik onderteken met een traan
Dankjewel Schrijen, Mark

J Kuijpers
Mw. Kudiwa-Peeters schreef op 16-01-2018:
Alles wat je als bedroefde mensen tijdens de dagen vanaf overlijden tot en met crematie in een begeleidend persoon zoekt, hebben wij gevonden. Piet had een luisterend oor en respect voor ons verdriet en onze wensen. Hij bracht rust in de organisatie, behield overzicht, gaf informatie die er toe deed, was op gepaste afstand nabij, zetten woorden onmiddellijk om in daden, was vriendelijk, duidelijk en correct.
Mw. Aldenhoven-Jilesen schreef op 11-01-2018:
Namens moeder:
Ik vond alles heel goed geregeld. En de medewerkers waren naast professioneel zeer hartelijk en meelevend. Ze namen echt de tijd voor ons, dit heeft ons zeer goed gedaan.
Fam. de Kok schreef op 06-01-2018:
Op basis van ervaringen vanuit het verleden stond voor mijn echtgenote Judith, onze moeder en oma vast dat de uitvaart verzorgd zou moeten worden door uitvaartonderneming Schrijen. Daarom hebben wij in de terminale fase tijdig contact opgenomen. Met de wensen van Judith is hiermede rekening gehouden. Van keuze kist, crematorium tot en met gezamenlijk afscheidssamenzijn.
Wij hebben kennis mogen maken met een zeer professioneel, integer en discreet team met William, Marga en uitvaartleider Gerry Schers. Judith heeft hiermede op 30 november een waardig afscheid gekregen, dat volledig voldeed aan haar en onze verwachtingen.
Nieuw onderdeel voor de uitvaartleider was een vooraf opgenomen en in het crematorium ten gehore gebrachte brief.
Voor de gehele en prettige samenwerking onze hartelijke dank!
A.M. de Kok
5 januari 2018