Gastenboek

Schrijf een bericht

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Voordat uw bericht op ons gastenboek komt te staan zullen wij deze eerst goedkeuren. Uw naam komt wel bij uw bericht te staan, uw e-mailadres niet.
105 berichten.
Mw. Albers-Kerstens schreef op 04-10-2017:
Wij hebben in alle rust afscheid kunnen nemen en aan als onze wensen is gehoor gegeven. De begeleiding was prettig. Er werd meegedacht hoe de uitvaart het beste kon worden ingedeeld en vorm gegeven kon worden. Al het contact verliep prettig met empathische mensen. Wij werden elke keer warm ontvangen en kregen alle tijd die wij als gezin nodig hadden.
Sandra Kersten schreef op 02-10-2017:
Zeer tevreden, alles goed en naar tevredenheid verlopen. Bedankt.
Dhr. H. van de Logt schreef op 26-09-2017:
Wij als familie, samen met vrienden en bekenden hebben op een waardige wijze afscheid genomen van onze lieve zus Els, en het was zeer indrukwekkend. Wij hopen dit verlies een plaats te kunnen geven.
Dhr. H. van de Logt
Ria Verpoort-Sengers schreef op 08-09-2017:
Wij zijn met alles tevreden geweest. Wij willen jullie allemaal bedanken en vooral uitvaartleidster Gerry. Het was prachtig. Groetjes Ria Verpoort-Sengers, kinderen en kleinkinderen.
Mw. Braks-van Gemert schreef op 04-09-2017:
Alles is naar tevredenheid verlopen.
Mw. van Katwijk-Michels schreef op 28-08-2017:
Wij hebben de begeleiding/communicatie als heel prettig ervaren. Alleen maar lof! Bedankt.
Fam Kooijmans schreef op 21-08-2017:
Namens ons Pap en kinderen/kleinkinderen wil ik jullie bedanken voor de fijne begeleidingen bij het overlijden van ons Mam. Alles wat we wilde was mogelijk of werd geregeld en dat gaf ons ook rust.Het was een mooi afscheid voor ons Mam. Fijn contact met Gerry Schers en andere medewerkers. Bedankt nogmaals

Fam Kooijmans-Burgers
Petra Sentjens schreef op 11-08-2017:
We willen uitvaarthuis Schrijen bedanken voor het verzorgen van de uitvaart van mijn tante, alles wat ze graag wilde is zo ook uitgevoerd. Het was een waardig afscheid mede ook door Ton van Raaij. De catering was tot in de puntjes verzorgd er ontbrak aan niets.
Dhr. van Berkel schreef op 09-08-2017:
Prima begeleiding. Kosten zijn nagenoeg gelijk aan de voorcalculatie. Direct vriendelijk contact, erg persoonlijk! Het gaf het hele gezin een enorme geruststelling dat het perfect geregeld werd tijdens deze moeilijke periode.
Mw. Ruhl-Denissen schreef op 25-07-2017:
De uitvaart van mijn man, vader, opa was van begin tot einde goed geregeld. Ook de catering was heel goed en meer als voldoende, wat betreft eten en drank. Er werd aan al onze wensen voldaan.
M. Reijnen schreef op 19-07-2017:
We hebben de warmte en persoonlijke aandacht van uitvaartleider Marc Huibers en de overige medewerkers als bijzonder fijn ervaren.
Mevr. C Cremers schreef op 13-07-2017:
Wij willen de firma Schrijen bedanken voor de vakkundige en professionele begeleiding voor- en tijdens de uitvaart van onze moeder en oma. Onze dank gaat vooral uit naar Mark Huijbers die er voor gezorgd heeft dat alles respectvol is verlopen. Wij kijken met een prettig gevoel terug op dit waardig afscheid.
Frans Wilbers schreef op 10-07-2017:
Goede opvang, begeleiding en advisering bij zo'n gebeurtenis. Heel persoonlijk, heel gewoon, heel plezierig. Zowel alle medewerkers binnen Schrijen alsook de vanwege drukte ingehuurde Carina van den Beld die de crematie voorging.
Je staat niet te wachten op een overlijden laat staan op de begrafenis of crematie die daar op volgt. Maar als het dan toch moet dan is deze uitvaartonderneming een warme aanbeveling.
Mw. Hendrix schreef op 21-06-2017:
Uitstekende begeleiding vanaf het eerste gesprek tot en met de begrafenis.
Adri van der Weyde schreef op 21-06-2017:
Een overlijden is altijd een emotionele en ingrijpende gebeurtenis. Als dat dan in de nacht plaatsvindt en de overledene niet in het huis/appartement kan blijven dan moet er goed, snel en respectvol gehandeld worden. Een telefoontje in de nacht naar Uitvaartonderneming Schrijen zette een heel proces in gang dat mij heeft geleerd hoe ongelooflijk betrokken, betrouwbaar en professioneel ze te werk gaan. Dat geldt het eerste telefonische contact, het in de nacht ophalen van de overledene, het precies op de afgesproken tijd de volgende morgen terugbellen, de goede en betrokken ontvangst om zaken rond de uitvaart/crematie te bespreken.
Ik heb diep respect voor de snelheid waarmee zaken werden opgepakt, voor de liefdevolle betrokkenheid van Marie-José Peters als aanspreekpunt en later als zeer attente uitvaartleider. De nazorg door Marie-José maar ook de gedetailleerde wijze van facturering maken dat ik/we dankbaar zijn en blij met de gemaakte keuze voor Uitvaartonderneming Schrijen. Ongetwijfeld kan het allemaal ook goedkoper maar onmogelijk zo goed als deze dienstverlening. Ons rest slechts dankbaarheid voor de wijze waarop de laatste eer is bewezen en alles wat Uitvaartonderneming Schrijen, met als representant Marie-José Peters, daarin voor ons heeft betekend.
Jan Straatman schreef op 20-06-2017:
Hartelijk dank voor jullie voortreffelijke begeleiding bij het overlijden van mijn lieve vrouw Jacqueline. Mark jij bent een makkelijk benaderbaar persoon. Het gaf ons een heel goed gevoel. Nogmaals bedankt.
Fam. Achten schreef op 15-06-2017:
Hartelijk dank voor de professionele en persoonlijke begeleiding van Marie José en andere medewerk(st)ers van jullie onderneming. Een speciaal woord van dank aan de afscheidsbegeleider dhr. Ton van Raaij.
Het was op alle punten uitstekend verzorgd.
Bedankt namens Fam. Achten
Mw. Gerrits-Gijsberts schreef op 13-06-2017:
Wij zijn uitstekend tevreden hoe alles is verlopen. De begeleider was zeer goed, netjes en correct verzorgd. Onze hartelijke dank hiervoor.
Dhr. de Bruijn schreef op 13-06-2017:
Via deze weg wil ik iedereen bedanken, die hier aan bijgedragen heeft tijdens het afscheid van mijn vrouw. T was voor ons in prettige en goed georganiseerde gebeurtenis, met uw begeleiding. En openheid en vriendelijkheid van alle betrokkenen.
Dhr. van Els schreef op 13-06-2017:
Wij zijn heel erg tevreden. Onze dank voor alles.
En Gerry jij ook bedankt voor alles, je hebt ons erg gesteund. Je bent geknipt voor de baan. Dank je wel nog.