phone icon Dag en nacht 0485 - 52 11 11 Bekijk onze vestigingen

Column: Transparant door de bomen in het bos

Vreemde titel hoor ik je denken: Transparant door de bomen in het bos. Door een overvloed van informatie zijn we constant bezig met een vorm van controle op producten en diensten. We delen onze ervaring op social media met anderen, waarschuwen en informeren elkaar.

Welke misverstanden kunnen hierdoor ontstaan, hoe objectief is de informatie?

Heeft het ook niet te maken met; waar jij waarde aan hecht, wat jij belangrijk vindt, wat jij eruit wil halen, wat bij je past, waar je je goed bij voelt?

Het is niet meer vanzelfsprekend dat we in gesprek gaan met elkaar om informatie op te halen. Hoe vaak wij niet horen: “dat wist ik niet, ik heb gelezen dat, mij is verteld…. dan hebben we het over het regelen van een uitvaart, met belangrijke persoonlijke keuzes.”

“Een afscheid is immers een onvergetelijke herinnering die nabestaanden een leven lang met zich meedragen.“

Wij willen daar graag transparant in zijn en gaan met jullie in gesprek de komende tijd. Dit doen we in een videopodcast op onze social media en de website. Noteer ook vast zondag 21 april in je agenda! Dan gaan we in gesprek met je op onze open dag. We nemen je mee in alle openheid over:

  • de kosten van een uitvaart
  • wat als ik verzekerd ben, heb ik dan keuzevrijheid?
  • wat kan ik nu al regelen?

Kom alles te weten over nalatenschap en uitvaartverzekeringen. Notaris Ramon van Schijndel van notariskantoor Teeuwen, zal ook aansluiten in april bij Buitenplaats Zevenhutten, Hoenderberg 9 in Cuijk.

‘Transparantie’ is de sleutel tot vertrouwen, het verlicht de weg naar begrip te midden van de verwarring.

Heb jij praktische vragen of vragen over kosten van een uitvaart, wij zijn er voor jou

Het leven is niet te voorspellen, maar het is wel fijn om te weten wat je kunt doen als het leven een onverwachte wending neemt. Welke vraag je ook hebt, wij zijn er voor jou. Neem bij alle vragen gerust contact met ons op.