phone icon Dag en nacht 0485 - 52 11 11 Bekijk onze vestigingen
Waar verzekerd
phone icon
Direct antwoord op je vragen?
Dag en nacht 0485 - 52 11 11
phone icon
Buitenplaats Zevenhutten
Bezoek website Zevenhutten

De uitvaartverzekering

Kun je zelf kiezen voor een uitvaartonderneming als je een verzekering hebt? Dat kan zeker! Bij het afsluiten van een uitvaartverzekering zijn er twee opties: de kapitaalverzekering of de naturaverzekering. Een kapitaalverzekering keert een bedrag uit na overlijden. Met dit bedrag kun je zelf kiezen welke uitvaartonderneming je de uitvaart laat regelen. De naturaverzekering keert geen geld uit, maar levert een pakket van diensten. Het pakket van diensten is bepaald door de verzekeringsmaatschappij. Zijn er meer wensen en vallen deze buiten het pakket, dan komen deze voor eigen rekening.

Zelf uitvaartonderneming kiezen

Bij welke verzekeringsmaatschappij je ook verzekerd bent, je hebt altijd de vrijheid om zelf de uitvaartonderneming te kiezen die de uitvaart gaat verzorgen. Maar let wel op: wil je zelf bepalen wie de uitvaart verzorgt, bel dan bij overlijden de uitvaartonderneming van je keuze en NIET je verzekeringsmaatschappij. Zo voorkom je dat de verzekeraar toch beslist waar en door wie de uitvaart verzorgd wordt. Wel zit er veel verschil in de uitkering van een uitvaartverzekering. Bij een melding van overlijden vragen wij dan ook altijd of je een uitvaartverzekering hebt. Wij zullen je eerlijk informeren hoe de uitkering wordt afgewikkeld.

Geregeld voor de toekomst

Voor mensen die een naturaverzekering bij Dela hebben, maar in de toekomst wel gebruik willen maken van Buitenplaats Zevenhutten of crematorium De Hoenderberg in Cuijk, bieden we het certificaat ‘Geregeld voor de toekomst’. Daarmee kun je gebruik te maken van de diensten van de buitenplaats. Deze diensten zijn dan gelijk aan het dienstenpakket van de verzekeringspolis.

Vragen over uitvaartverzekeringen? Neem gerust contact met ons op.

Contact

Het bijzondere herinneren.

En herinneringen bijzonder maken.

Onvergetelijk.